Voor mij de eerste keer, maar zeer als prettig ervaren. Zeer behulpzaam en een vriendelijk persoon aan de telefoon die je netjes te woord staat. Zal zeker in de toekomst hier nog van gebruik maken.

Guido

Bloedwaardentest biedt een breed scala van gezondheidsonderzoeken. Er zijn voldoende priklocaties in Nederland. De testresultaten worden snel en uitgebreid gecommuniceerd. Verder ben ik zeer te... Bloedwaardentest biedt een breed scala van gezondheidsonderzoeken. Er zijn voldoende priklocaties in Nederland. De testresultaten worden snel en uitgebreid gecommuniceerd. Verder ben ik zeer te spreken over de klantenservice.

Anita

Ik vind het testen via bloedwaardentest heel goed. het is snel en je krijgt een zeer duidelijk rapport.

Onprofessioneel

Denise K

Ik had een goede ervaring met dit bedrijf. Handig als je geen zin hebt om via de huisarts je bloedtest aan te vragen. Fijn zijn de mogelijkheden om verschillende combi’s te laten testen. Ik had een goede ervaring met dit bedrijf. Handig als je geen zin hebt om via de huisarts je bloedtest aan te vragen. Fijn zijn de mogelijkheden om verschillende combi’s te laten testen.
Benodigd materiaal werd snel en adequaat geleverd, de uitslagen goed gecommuniceerd.

Meerdere keren heb ik gebruik gemaakt van deze website en alles verloopt vrij soepel. Eén keer heb ik de verkeerde prikpost gehad, maar met de goede klantenservice is dit zo opgelost.

Pepper

Snelle service, duidelijke uitslag

Wij hebben meerdere malen testen laten uitvoeren. Het verliep allemaal gesmeerd: het afname-setje was altijd de volgende dag in de brievenbus. Versturen was probleemloos. De uitslag waarden werden... Wij hebben meerdere malen testen laten uitvoeren. Het verliep allemaal gesmeerd: het afname-setje was altijd de volgende dag in de brievenbus. Versturen was probleemloos. De uitslag waarden werden duidelijk weergegeven. Telefonisch contact was altijd helder en begripvol

Het enige wat mij opvalt is dat de pdf's niet meer worden beveiligd door een wachtwoord. Verder is er een goede service en een redelijk snelle en goed uitgelegde uitslag.