Keurige en snelle service!

Fieke Weilers

ACCURAAT SNEL

Ralf Schooneveld

Tot zover kan ik weinig van waarde toevoegen. Nog niet toegekomen aan analyses, maar het contact is tot zover vrij prettig.

Gezien het feit doctoren hier in Nederland, naar mijn mening,...

Gezien het feit doctoren hier in Nederland, naar mijn mening, hun veters nog niet eens kunnen strikken met klittenband; denk ik dat dit een alternatief wordt/is voor zieke mensen om hun gezondheid in eigen hand te hebben. Dit gezien het feit de apparatuur zelf aanschaffen niet makkelijk is, zo ook hoe het UWV zieke mensen besteeld, samen met de Participatiewet 2013/2015...waardoor zieke mensen extreem afhankelijk zijn van het huidige ''medische'' systeem dat wij hebben sinds +- 1913/1914....wat niet werkt (niet voor de patient althans).

Ik hoop dat Bloedwaardentest het goed mag blijven doen en kan uitbreiden met betere producten en diensten.

Bloedwaardentest bewijst met zijn noodzakelijke bestaan dat gezondheid te koop is. Als trekpoppen van verzekeringsmaatschappen weigeren sommige artsen categorisch bepaalde bloedanalyses of liegen... Bloedwaardentest bewijst met zijn noodzakelijke bestaan dat gezondheid te koop is. Als trekpoppen van verzekeringsmaatschappen weigeren sommige artsen categorisch bepaalde bloedanalyses of liegen zelfs over het bestaan. Deze artsen vergeten de toegenomen mondigheid van patiënten die al heel wat internetstudies rijker zijn. Bloedwaardentest biedt een zeer uitgebreid analysepakket aan met de juiste voorlichting. De instructies zijn duidelijk en de priklocaties zijn op de hoogte. Het verzenden gaat ook allemaal heel simpel. De uitslag komt overigens zeer snel en deze kan geruststellend of confronterend zijn. In dat laatste geval heeft de behandelende arts iets uit te leggen. Deze kan zich niet op denigrerende wijze verschuilen achter de mogelijke onbetrouwbaarheid van de uitgevoerde analyse. Elk laboratorium heeft een eigen analyse methode en hanteert bepaalde laag normaal waarden. In mijn geval werden tekorten door Bloedwaardentest aangetoond en later ook door het ziekenhuis laboratorium. Met de analyseresultaten heb je een bewijsdocument in handen, waar verschillende privéklinieken hun behandelplan op starten. Dus dat geeft wat aan over de betrouwbaarheid.

(Bewerkt)

Ik heb twee maal betaald . Voor bloedafname kreeg ik factuur , maar ik heb de factuur niet meer .

Indien probleem vervelende communicatie, zendt veel mails om gelijk te halen/ laatste woord. Heel klantonvriendelijk.

Reactie Bloedwaardentest:

Onze excuses voor het ongemak, wij wilde u alleen wijzen op het feit dat wij geen uitslagen kunnen leveren gebaseerd een testset van 2 jaar oud, waarvan de buisjes verlopen zijn, omdat deze beperkt... Onze excuses voor het ongemak, wij wilde u alleen wijzen op het feit dat wij geen uitslagen kunnen leveren gebaseerd een testset van 2 jaar oud, waarvan de buisjes verlopen zijn, omdat deze beperkt houdbaar zijn.

Levert niet volgens beloffye en corrigeert eigen foute nier naar klant maar laat eea op zijn beloop

Reactie Bloedwaardentest:

Wat vervelend dat u teleurgesteld bent in onze dienstverlening. Wij betreuren het dat u uw bestelling niet op tijd voor uw vertrek heeft ontvangen. Op de heenweg zijn wij afhankelijk van gewone... Wat vervelend dat u teleurgesteld bent in onze dienstverlening. Wij betreuren het dat u uw bestelling niet op tijd voor uw vertrek heeft ontvangen. Op de heenweg zijn wij afhankelijk van gewone brievenbus post, op de weg naar het lab wordt uw bestelling medische post met een gegarandeerde levertijd. Wij hebben op dezelfde dag dat u ons het vroeg het volledige bedrag teruggestort.

Vriendelijk personeel
Vragen worden goed beangwoord

Be Healthy Coaching

Een groot voordeel vind ik dat je prikpakketten naar de klant kunt sturen, zodat deze zelfstandig bloed kan prikken. Uitslag komt vrij snel binnen en is voorzien van uitleg. Super! Een aandachtspunt... Een groot voordeel vind ik dat je prikpakketten naar de klant kunt sturen, zodat deze zelfstandig bloed kan prikken. Uitslag komt vrij snel binnen en is voorzien van uitleg. Super! Een aandachtspunt is de prikdienst service bij thuisprikken. Ik heb dit 3x gedaan en 3x ging het maken van de afspraak niet goed. Bloedwaardentest besteed dit uit, dus het is niet direct hun fout. Maar toch, als klant betaal je voor deze service bij Bloedwaardentest. Er is verbetering beloofd.

Jan

Snel resultaat, goede kwaliteit en ik wordt altijd vriendelijk geholpen met mijn vragen. Ik kan iedereen aanraden om een check-up te laten doen.