Heb dit nu 3 keer gedaan en ben dik tevreden. De uitslagen krijg je snel en duidelijk toegestuurd.
Ruime keus. Volgens beloften alles afgehandeld.
Ievgeniia Cheglykova
Mijn favorite service, snel en effective , 100% vertrouwelijk
Rens Ketting
Sinds enige jaren laat ik mijn bloedwaarden testen via "Bloedwaardentest". Omdat ik al heel lang niets mankeer, en dus ook nooit ergens op wordt gecontroleerd, had ik geen idee hoe ik "ervoor sta"....Sinds enige jaren laat ik mijn bloedwaarden testen via "Bloedwaardentest". Omdat ik al heel lang niets mankeer, en dus ook nooit ergens op wordt gecontroleerd, had ik geen idee hoe ik "ervoor sta". En meten is weten. Daarom laat ik de testen op eigen initiatief uitvoeren. Ik kan zelf aangeven wat ik belangrijk vind, dus op welke waarden ik wil worden getest. Het rapport dat ik ontvang met de waarden is duidelijk en er is een goede toelichting op die waarden (bijvoorbeeld de boven- en onderwaarden". Door dit periodiek te doen, kan ik ook een trend volgen (bijvoorbeeld een stijgende cholesterolwaarde) en daar actie op ondernemen (bijvoorbeeld mijn voedingspatroon aanpassen). Ik ben dus tevreden met mijn periodieke test en ben zeker van plan dit nog heel lang te gaan doen.
jeopardy
Goede service en kwaliteit
Anna
Perfect geregeld! Ik kon bij een prikpunt in de buurt terecht, kreeg daarvoor alles toegezonden van Bloedwaardentest. De uitslag was heel snel binnen.
Esther Breijer
Heel fijn advies via telefoon. Goed geholpen toen ik van test wilde switchen en alles goed uitgelegd.
Jessy
Had alles zeer snel in huis, duidelijke uitleg zeker wat betreft de uitslagen .
Ik heb alleen gebruik gemaakt van tests uit speciale aanbiedingen. De uitslagen kwamen zeer snel. Ik ben zeer tevreden.