Blij dat jullie er zijn. Zelf ondezoek heeft toch 1enanderen naar voren gebracht.
Nog geen bestelling geplaatst. Duidelijke en informatieve site. Ga zeker binnenkort bestellen
Ik heb de adviezen die gegeven zijn aan de hand van de bloedtest precies opgevolgd en dit heeft mijn gezondheid aanzienlijk verbeterd. Ik voel me beter, zie er beter uit en ben eindelijk afgevallen.
Goede ervaring en persoonlijk benaderd bij een twijfelachtige uitslag. De moeite waard
Ivo Houben
Prima ervaring, betrouwbare test, snel en goede uitleg bloedwaarden erbij
Raimond
Goede service met snelle uitslagen en telefonisch altijd beschikbaar voor advies.
mart slaats
Netjes geregeld
J. Velgersdijk
Bij Bloedwaardentest heb ik mijn schildklier waarden laten testen. Ze hebben mij goed geholpen en goed geadviseerd. Doordat de waarden deels buiten de referentie waarden vielen, was het raadzaam nog...Bij Bloedwaardentest heb ik mijn schildklier waarden laten testen. Ze hebben mij goed geholpen en goed geadviseerd. Doordat de waarden deels buiten de referentie waarden vielen, was het raadzaam nog een aantal waarden na te kijken. Hiervoor hoefde niet opnieuw bloed te worden afgenomen.
karin
Simpel, goede verpakking, overal wel afnamepunt in de buurt. Uitslag duidelijk en snel. Aanrader
Meestal 2 keer per jaar laat ik op belangrijke punten mijn bloed testen bij Bloedwaarden. Vaak al binnen 3 dagen heb ik dan de uitslag in mijn mailbox, en als er al eens wat is word dit goed...Meestal 2 keer per jaar laat ik op belangrijke punten mijn bloed testen bij Bloedwaarden. Vaak al binnen 3 dagen heb ik dan de uitslag in mijn mailbox, en als er al eens wat is word dit goed verholpen. Daarom heb ik een goede ervaring met dit bedrijf.