Goede, snelle service waarbij de logistieke ongemakken voor de klant tot een minimum zijn gereduceerd. Enige minpunt is dat ik geen bevestiging kreeg van verzending van de brief/materialen.
Snelle levering en snel antwoord op gestelde vragen. Na uitslag wederom goede uitleg bij eventuele onduidelijkheden of verdere vragen
Tom van Eijk
Goede dienst, doet wat je van ze verwacht en de communicatie verloopt altijd snel en transparant. Ik heb jaren geleden eens een misverstandje gehad met de prikpost omdat ze niet bekend waren...Goede dienst, doet wat je van ze verwacht en de communicatie verloopt altijd snel en transparant. Ik heb jaren geleden eens een misverstandje gehad met de prikpost omdat ze niet bekend waren met het declaratie systeem van bloedwaardentest. Dit werd perfect opgenomen door de klantenservice en was dezelfde dag nog geregeld. Top service!
Janine Dirkson
Het aanvragen van het juiste en voor mij passende bloed onderzoek was heel duidelijk en gemakkelijk. Wat ik ook als fijn ervaar is dat verschillende therapeuten met hun specialisaties ook...Het aanvragen van het juiste en voor mij passende bloed onderzoek was heel duidelijk en gemakkelijk. Wat ik ook als fijn ervaar is dat verschillende therapeuten met hun specialisaties ook eigen samengestelde bloedtesten aanbieden via de site van bloedwaardentest.nl Ook ervaarde ik de uitgebreide beschrijving bij de bloedtest uitslag heel duidelijk en fijn.
Makkelijk te bestellen met een duidelijke uitleg en snelle levering! Ook met de prikposten. Tevens bij afwijkende uitslag telefonisch contact. Fijne ervaring.
Robert
Hele goede en betrouwbare testen
CP
Zeer tevreden over de professionele manier van werken.