Heel prettig, duidelijke website, bij vragen wordt dit telefonisch heel goed opgelost.
Bram Vermeulen
Prima ervaring! Goede en vlotte communicatie, de testuitslagen waren ook heel snel binnen (met 2 werkdagen). Ook de aanvullende testen die we hadden besteld als nabepaling werden keurig met 2 dagen...Prima ervaring! Goede en vlotte communicatie, de testuitslagen waren ook heel snel binnen (met 2 werkdagen). Ook de aanvullende testen die we hadden besteld als nabepaling werden keurig met 2 dagen gemaild. Niets op aan te merken, top.
N.J. de Hek
Snel uitslag ontvangen. Er was niets aan de hand gelukkig.
Hans Drost
Goed georganiseerd. ZZp'er prikt bloed, uiterst snel en professioneel. Alles gaat bij wijze van spreken vanzelf. Testuitslag snel bekend.
Mar
Goede dienstverlening, veel variatie aan complete pakketten met bloedwaardentesten.
Hans
Zeer goed
Fasano
Snelle en duidelijke uitslag
Bloedwaardentest
Goed, heel fijn dat je makkelijk bloed kunt laten afnemen en snel de uitslag ontvangt.
Teona
Prompt arrival in the mail the next day. Easy to deliver back through post. Rapid results.