Medisante

(Bewerkt)

Ik heb een test aangevraagd voor mij en mijn man. We hebben bloedgeprikt en opgestuurd tegelijk. Mijn man kreeg volgende dag al de uitslag binnen heel fijn natuurlijk alleen stond er een ander naam... Ik heb een test aangevraagd voor mij en mijn man. We hebben bloedgeprikt en opgestuurd tegelijk. Mijn man kreeg volgende dag al de uitslag binnen heel fijn natuurlijk alleen stond er een ander naam bij de mail. Hierover gebeld of hey wel de juiste uitslagen zijn. Dat klopte gelukkig wel, maar dan twijfel je natuurlijk of het allemaal klopt. Mijn uitslag was niet binnen, na een week wachten op uitslag nam ik contact met het bedrijf op..kreeg te horen dat matrialen ontbreken waardoor ze dus geen test kunnen uitvoeren. Er wordt geen contact met mij hierover opgenomen.
Nu moet ik weer gaan wachten dat de metrialen binnen zijn en weer bloed gaan prikken wat ik al heel vervelend ervaar.
2e keer geprikt en uitslag netjes binnen 3 dagen binnen.
Jammer dat er bij de eerste uitslag misging, maar ik had dan verwacht dat er er toch een sport van vergoeding kreeg.

ineke de geer-huisman

(Bewerkt)

2 maal antistoffen laten bepalen voor covid, vlotte levering en uitslag

jaap V Ouwerkerk

Mijn ervaring is goed

Sandra Krekel

Al 2 keer mijn COVID antistoffen laten bepalen door dit bedrijf.

Anna

Resultaten waren erg vlot en er was duidelijke uitleg bij aanwezig. Zou zeker aanraden.

Mir

Zeer tevreden met bloedonderzoek en werkwijze, wel wat haperingen bij de prikplek, die waren niet zo op de hoogte waardoor ik verder werd verwezen naar andere locatie. Uiteindelijk alles goedgekomen.

Tycho Van der Veen

Snel en betrouwbaar

Lars

Zeer goede ervaring mee. Al 2 keer een bloedwaardentest hier afgenomen.