Vermeulen

Netjes op tijd geleverd. Goede informatie over levering. Duidelijke beschrijving, goed gedocumenteerd met filmpjes via QR code.

Makkelijk te configureren

Het kozijn van een blokhut met enkele deur is niet voorgemonteerd. Dit stond wel in de beschrijving

Goedemorgen meneer Vermeulen,
Bedankt voor de mooie woorden! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over de levering en de montagehandleiding met filmpjes :).
Bedankt voor de tip...
Goedemorgen meneer Vermeulen,
Bedankt voor de tip over het kozijn! We gaan dit met onze fabriek oppakken om ervoor te zorgen dat het kozijn van een enkele deur in de toekomst weer als één geheel geleverd wordt.

Jan Willem en Annemieke Uythof

Meedenken

nvt

Goedemorgen meneer en mevrouw Uythof,
We vinden het leuk om te horen dat jullie zo te spreken zijn over de manier waarop wij met jullie mee hebben gedacht. Daar doen we het voor :)!
We...
Goedemorgen meneer en mevrouw Uythof,
We wensen jullie veel tuinplezier met jullie mooie overkapping op maat!

Patrick

Op een paar details na; Goed!

Assortiment

Aftersales

Goedemorgen Patrick,
Bedankt voor het plaatsen van een review!
Goedemorgen Patrick,
Bedankt voor het plaatsen van een review!
Fijn om u zojuist even telefonisch gesproken te hebben over de punten wat betreft afersales. Hier gaan we zeker mee aan de slag!

Jan

Klantenservice is perfect.

Perfecte service

nvt

Goedemorgen Jan,
Bedankt voor de mooie woorden! Daar doen we het voor :).

Janssen ofzoiets VOF, Mts, NV, BV

Goed.

Levering volgens afspraak, of eigenlijk nog beter, want ze waren zelfs 2 dagen eerder.

Dat zit in de details/afwerking waarmee sommige onderdelen worden geleverd.
Dat zit in de details/afwerking waarmee sommige onderdelen worden geleverd.
Deurkozijn zou volledig gemonteerd worden geleverd worden, was helaas niet zo..en dan waren het ook nog twee linker deurstijlen.
Zakje paumellen en bevestigingmateriaal niet meegeleverd.

geen onoverkomelijke problemen en tekorten werden zeer snel met DHL nageleverd.

Goedemorgen meneer Janssen,
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering helemaal naar wens was.
We vinden het vervelend om te horen dat er een aantal onderdelen...
Goedemorgen meneer Janssen,
We vinden het vervelend om te horen dat er een aantal onderdelen ontbraken, maar zijn blij om te horen dat we dit snel en naar tevredenheid voor u hebben kunnen oplossen.
We wensen u veel tuinplezier met uw blokhut met overkapping!

Lameris

alles

Goedemiddag meneer Lameris,
Bedankt voor de positieve review!

piet

Bijzonder goed

prima communicatie!! ook ruimte om met eigen wensen te komen.

nee eigenlijk geen.

Goedemorgen Piet,
Goedemorgen Piet,
Bedankt voor de mooie woorden! We doen altijd ons uiterste best om in de huid van onze klanten te kruipen, dus zijn blij om te horen dat u de ruimte voelde om met eigen wensen te komen :).

Ivo

De bestelling ging heel vlotjes, er werd goed meegedacht en de mogelijkheden waren heel divers. Tien er achter een verkeerd draaiende deur bleek te zijn geleverd, werd er direct heel hoede service... De bestelling ging heel vlotjes, er werd goed meegedacht en de mogelijkheden waren heel divers. Tien er achter een verkeerd draaiende deur bleek te zijn geleverd, werd er direct heel hoede service verleend. Een foutje kan rn de oplossing was echt heel erg klantvriendelijk

Prijs, kwaliteit, contact en service

Nvt

Goedemorgen Ivo,
We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze mogelijkheden, prijs-kwaliteit verhouding en service. Daar doen we het voor!
Hoe hard we ook ons best doen, waar...
Goedemorgen Ivo,
Hoe hard we ook ons best doen, waar mensen werken worden inderdaad zo heel af en toe nog foutjes gemaakt... We zijn blij om te horen dat we dit snel en naar verwachting hebben kunnen oplossen :).
We wensen je veel plezier met je nieuwe blokhut!

Werner Van de Velde

Goede ervaring

goede handleiding inbegrepen

niet echt

Goedemorgen meneer van de Velde,
Bedankt voor de mooie woorden!

wil v beers

goed hout

betere omschrijving van het bouwen

Goedemorgen meneer Beers,
We kunnen het erg waarderen dat u de tijd hebt genomen om een review te schrijven.
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het hout :)....
Goedemorgen meneer Beers,
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het hout :).