Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf . Na ons eerste telefonische kontakt , hebben zij een prima plan en regeling voor mij gevonden . EN VOOR EEN LAGER MAANDBEDRAG DAN IK ZELF VOOR OGEN...Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf . Na ons eerste telefonische kontakt , hebben zij een prima plan en regeling voor mij gevonden . EN VOOR EEN LAGER MAANDBEDRAG DAN IK ZELF VOOR OGEN HAD . chapeau En binnen een uiterst redelijke tijd , de uitslag/accoord gegeven . Ben er erg blij mee , omdat de meeste partijen heel veel problemen met mijn leeftijd ( 77,5 jaar ) toonden . Fred van Woensel Haarlem.
hh ozen
Top bedrijf snel geholpen zonder problemen
H Yavuz café de witte ruiter
Zeer goed , ben snel en professioneel geholpen ben er blij mee
Jongstedetail
Top service snel en goed geholpen
Dos santos
Top bedrijf. Heeft mij heel veel geholpen met alles. Dankjewel.
R Godoy
Helemaal top echt super
Armin Causevic
Heel erg top! Als klant hoef je niet achter het bedrijf te gaan, maar wordt je constant op de hoogte gehouden over de gang van zaken! 5 sterren! *****
C
Top klantenservice en snel geholpen.
Minerva
Mijn ervaring was heel positief. Ze gaan snel en nauwkeurig voor je aan het werk. Deal was snel gesloten. De medewerkers van Autofinancier hebben mij het hele proces op de hoogte gehouden van de...Mijn ervaring was heel positief. Ze gaan snel en nauwkeurig voor je aan het werk. Deal was snel gesloten. De medewerkers van Autofinancier hebben mij het hele proces op de hoogte gehouden van de stand van zaken en afwikkeling.