Ik ben goed geholpen door de medewerkers van De Autofinancier. De afhandeling was snel. Bij vragen en/of opmerkingen werd er telefonisch contact opgenomen door een medewerker. Als ik niet in de...Ik ben goed geholpen door de medewerkers van De Autofinancier. De afhandeling was snel. Bij vragen en/of opmerkingen werd er telefonisch contact opgenomen door een medewerker. Als ik niet in de gelegenheid was de oproep te beantwoorden, werd mijn voicemail duidelijk en vriendelijk ingesproken. Doordat ik steeds een andere medewerker aan de telefoon had, kreeg ik de indruk dat alle handelingen/vragen/opmerkingen etc., goed bijgehouden werden bij mijn klantgegevens. Hierdoor wist de desbetreffende medewerker precies wat er aan de hand was, en kon mij dan ook goed te woord staan zonder mij door te verbinden oid.
Kamil
Weer recomenderen hele financiering snel geregeld zonder problemen.
HJCW Hekker
Erg vriendelijke mensen en leggen alles perfect uit. Snelle verwerking van alles.
Jeroen
Zeer goed contact gehad met Julie! Ze was erg snel in alles, petje af voor het snelle handelen en schakelen.