Geduldig in het beantwoorden van al je vragen en uitleg over de mogelijkheden. Gaan gelijk bij de aanvraag aan de slag.
Weronika
Goede service
Chrisli
Uistekend contact en service
EmpowerU.Zorg
Mooier kan ik het niet maken dan wat het is. Goeie uitleg en er word snel gehandeld als de juiste informatie verstrekt.
Cees Haarsma
Geweldig goede service! In drie woorden: Vriendelijk, Klantgericht en Supersnel Ondanks de door mij gemaakte fouten werd ik snel en vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
M van der Burg
Vriendelijk , dezelfde dag een reactie op je bericht, en geven advies over jouw situatie. Ze zijn bereikbaar tot 21:00 s,avonds. Ook handig dus als je overdag moet werken. Ik ben in ieder...Vriendelijk , dezelfde dag een reactie op je bericht, en geven advies over jouw situatie. Ze zijn bereikbaar tot 21:00 s,avonds. Ook handig dus als je overdag moet werken. Ik ben in ieder geval tevreden met de goede afloop. Prima zaak dus!