Koperberg Hoveniers

Prima bedrijf
Regelt alles snel en goed en communiceert alles goed

Ben van den Berg Tuinbouwdienstverlening

Ik kreeg bij de aanvraag een hele vriendelijke dame aan de telefoon. Die mij antwoord gaf op al mijn vragen .

Mathijs van Driel

Fijn bedrijf met behulpzaam en aardig personeel, ik ben erg tevreden over de service en snelheid

Georgy Kapenga

Het liep soepel en erg duidelijk

Andy

Snelle en goede service

Piet jan

Slecht

Reactie Blokweg Financieel Adviseurs:

Beste Piet Jan,
Beste Piet Jan,
Bedankt voor je review. We begrijpen dat je teleurgesteld bent dat we je niet kunnen helpen met de financiering. We hebben ons best voor je gedaan, maar helaas zijn er bij al de banken waar we mee samenwerken geen mogelijkheden.
Stevan

Erik

Financiering makkelijk en vlot online geregeld en fijn telefonisch contact bij vragen.

E.

Zeer Slecht!!!

Reactie Blokweg Financieel Adviseurs:

Beste E,
Wat vervelend dat je onze dienstverlening zo ervaren hebt. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen jouw feedback en gaan intern bespreken wat hier is misgegaan.
Hopelijk rijd je...
Beste E,
Hopelijk rijd je met veel plezier in je nieuwe auto.
Stevan

Henk Switzer

Het was een fijne ervaring om met de auto financier zaken te doen het was snel geregeld en ook flexibel toen ik het anders wilde .

Taxi2go

Keurig geholpen