Inhoud cursus
Benadering instructeur
Indruk cursuslocatie
Methode lesgeven
Algemeen

Korte theoretische uitleg naast de heftruck, dat werkt veel beter dan uren lang theorie door nemen in een school bankje. Uitstekende praktijk simulatie, en volop ruimte om te oefenen.

Roger

In het verleden al vaker heftruck en reachtruckcursussen gehad (verlopen) en het was precies wat ik er van verwachtte. De cursusleider laat je uitdagendere dingen doen wanneer hij in de gaten heeft... In het verleden al vaker heftruck en reachtruckcursussen gehad (verlopen) en het was precies wat ik er van verwachtte. De cursusleider laat je uitdagendere dingen doen wanneer hij in de gaten heeft hoe bedreven je al bent.

Eefi?ne

We waren met 7 man en 3 voor hef en 4 voor reachtruck. Nu waren er maar 2 reachtrucks beschikbaar. En na 4 uur zelfs maar 1. Er ging dus iets meer aandacht uit naar de reachtruckers. En 7 man is te... We waren met 7 man en 3 voor hef en 4 voor reachtruck. Nu waren er maar 2 reachtrucks beschikbaar. En na 4 uur zelfs maar 1. Er ging dus iets meer aandacht uit naar de reachtruckers. En 7 man is te veel vooral als het 2 talig moet.

Tessa

Voor de theorie examen had ik heel veel moeite om me te concentreren met alle lawaai om me heen. Muziek waar ik een grote hekel aan had stond aan als het mooiere Muziek was geweest was het beter. De... Voor de theorie examen had ik heel veel moeite om me te concentreren met alle lawaai om me heen. Muziek waar ik een grote hekel aan had stond aan als het mooiere Muziek was geweest was het beter. De cursisten die langs je liepen. Te kleine Kantine en dat we onze eigen brood moesten meenemen dat we niet eens een lunch kregen aangeboden

On topic, duidelijke en heldere uitleg en voldoende lesmateriaal aanwezig.
On topic, duidelijke en heldere uitleg en voldoende lesmateriaal aanwezig.
Wel jammer dat ik blijkbaar minimaal 30 woorden dien te gebruiken terwijl dit ook in minder dan 30 woorden kan worden weergegeven

Training is gegeven door een goede instructeur, Alle belangrijke regels en handelingen die noodzakelijk zijn voor het gebruiken van de Heftruck / Stapelaar zijn behandeld.
De gebruikte...
De gebruikte Heftrucks met diverse verschillende bedieningsmiddelen zijn goed om ervaring hiermee op te doen.
Ik ben zeer tevreden over deze cursus.

Randy is een geweldige instructeur, aardige vent. Met een klein groepje vind ik dat we een goed cursus hebben gehad, en een gezellige dag. Was erg prettig. Minpuntje dat er geen lunch bij zat.... Randy is een geweldige instructeur, aardige vent. Met een klein groepje vind ik dat we een goed cursus hebben gehad, en een gezellige dag. Was erg prettig. Minpuntje dat er geen lunch bij zat. Hoewel we daar goed de tijd voor kregen om dat te dekken.

Michel bakker

Was erg duidelijk, fijne uitleg en wordt de tijd voor je genomen. echt een aanrader, en voor het eerst dat ik zo veel handelingen heb moeten doen je heb nu echt het idee dat je naar een cursus bent... Was erg duidelijk, fijne uitleg en wordt de tijd voor je genomen. echt een aanrader, en voor het eerst dat ik zo veel handelingen heb moeten doen je heb nu echt het idee dat je naar een cursus bent geweest. En echt een duidelijke uitleg echt gewoon top.

Peter

Ik vind het een goede cursus. Er werd voldoende tijd genomen om vragen te beantwoorden en dingen uit te leggen. Wat ik wel vond en dat is persoonlijk dat er af en toe iets te veel sociaal gepraat... Ik vind het een goede cursus. Er werd voldoende tijd genomen om vragen te beantwoorden en dingen uit te leggen. Wat ik wel vond en dat is persoonlijk dat er af en toe iets te veel sociaal gepraat werd. Maar de cursus leider heeft dat aan mij uitgelegd. Omdat er ook mensen binnen komen die zenuwachtig zijn en dat is dit praatje er om hun gerust te stellen.

Rick Arentz

Goede middelen, de uitleg was goed en duidelijk, op een leuke wijze waardoor je je sne fijn voelt met goede voorbeelden die je na laat denken over situaties die zich daadwerkelijk voor kunnen doen... Goede middelen, de uitleg was goed en duidelijk, op een leuke wijze waardoor je je sne fijn voelt met goede voorbeelden die je na laat denken over situaties die zich daadwerkelijk voor kunnen doen in het ?echte? bedrijfsleven. De Yannick laat je na denken over situaties die daadwerkelijk voor kunnen komen met een goed gevoel. Het was een fijne en leerzame dag! Nogmaals dank aan Yannick, top gedaan!