Inhoud cursus
Benadering instructeur
Indruk cursuslocatie
Methode lesgeven
Algemeen

Top docent Randy legt de leerstof en praktijk goed en duidelijk uit en houdt de aandacht van de klas er goed bij. ook word alles vaak herhaald waardoor ik veel informatie heb kunnen opslaan in korte... Top docent Randy legt de leerstof en praktijk goed en duidelijk uit en houdt de aandacht van de klas er goed bij. ook word alles vaak herhaald waardoor ik veel informatie heb kunnen opslaan in korte tijd. De service en ontvangst is zeer goed en eten was top nogmaals bedankt voor de top service en kwaliteit.

Jennifer

Het verschil per instructeur wat je te horen krijgt, ze zijn allemaal goed, maar ik was blij met de tweede dag. Het nam enig twijfel goed weg bij mezelf

Melanie

Ich fand es sehr gut!
Mir wurde meine Unsicherheit genommen und mit der ruhigen Art von Yvonne wurde ich immer sicherer!
Ich finde auch das obwohl es viele Teilnehmer waren es ruig und...
Ich fand es sehr gut!
Ich finde auch das obwohl es viele Teilnehmer waren es ruig und sehr geordnet war so das jeder gut was lernen konnte.
Vielen Dank Yvonne f?r den tollen und lehrreichen Kurs

Vriendelijke examinator.
Maakte een grapte, was even persoonlijk en maakte ons op een attente manier duidelijk wat onze verbeter punten waren.
Geslaagd voor de cursus, geen vragen, alles...
Vriendelijke examinator.
Geslaagd voor de cursus, geen vragen, alles duidelijk.
De verantwoordelijkheid ligt vanaf nu bij mij.

Marianne

Er wordt echt heel veel aangeleerd in 2 dagen. Ten eerste veiligheid. Ten tweede rijden met verschillende heftrucks. En veel verschillende handelingen: lading in en uit stellingen, laden... Er wordt echt heel veel aangeleerd in 2 dagen. Ten eerste veiligheid. Ten tweede rijden met verschillende heftrucks. En veel verschillende handelingen: lading in en uit stellingen, laden zeecontainer, manoeuvreren met lange lading, koud stapelen. Zelfs mensen met nul heftruck ervaring (in mijn groep 3 zonder ervaring waaronder ikzelf) kunnen na 2 dagen goed met de trucks overweg en deze verrichtingen uitvoeren. Daarnaast veel theorie geleerd. Echt een gedegen heftruck opleiding.

Pim

Leerzame dag met leuke en complexe opdrachten. en een instructeur dei zijn passie en enthousiasme overdraagt aan de groep.
Niet eenvoudig een pallet heen en weer rijden, maar oefeningen die je...
Niet eenvoudig een pallet heen en weer rijden, maar oefeningen die je echt de controle over een heftruck toe laat passen.

Job Palm

Een goede en duidelijke uitleg gehad over alle hoogwerkers, zowel in de praktijk als theorie.
Alleen de ontvangst was zeer bedroevend, om 7:30 iedereen keurig aanwezig maar geen sleutel voor de deur. Een minuut of 10 in de stromende regen staan wachten, dat vond ik wel schandalig! T broodje voor de lunch maakt wel een boel goed

Goede, vriendelijke en duidelijke instructeur. Voorzieningen prima in orde en genoeg ruimte om te oefenen zonder al te veel druk. Al met al een geslaagde verlenging van mijn heftruck certificaat.

steven

We hadden een gezellige, duidelijke en grappige instructeur die goed inspeelde op de deelnemers hun karakter. De theorie en praktijk waren duidelijk uitgelegd en indien er vragen waren werd je goed... We hadden een gezellige, duidelijke en grappige instructeur die goed inspeelde op de deelnemers hun karakter. De theorie en praktijk waren duidelijk uitgelegd en indien er vragen waren werd je goed geholpen. De apparaten waarmee we werkte, werkte zoals ze hoorde werken en de oefeningen waren een goede simulatie om je voor te bereiden voor het echte dagelijkse leven. De enigste waartegen ik aanliep was de duidelijk aangeven van de locatie. volgens google moest ik aan de andere kant van de gebouw parkeren en dan via het bedrijf erachter naar dit gebouw lopen terwijl je gewoon voor het gebouw kon parkeren en de bord van blom opleidingen kan misschien wat tactischer worden geplaatst waardoor je gelijk ziet dat het dat gebouw is. Het was jammer dat er geen kleine lunch werd verzorgd. Dit ben ik niet gewend van een cursus, maar de reden om het niet te doen was logisch en duurzaam.

Blom opleidingen, de dag van de cursus verliep soepel, lekker een kopje thee of koffie en de les begint rustig met eerst een inleiding en daarna nog voorbeelden bij de machines zelf om het beter te... Blom opleidingen, de dag van de cursus verliep soepel, lekker een kopje thee of koffie en de les begint rustig met eerst een inleiding en daarna nog voorbeelden bij de machines zelf om het beter te zien en begrijpen. Toen we de heftrucks mochten uitproberen was er begrip en geduld van alle leerlingen die er waren, mooie ervaring????.