Inhoud cursus
Algemeen

Spie

Spie

Verbeterpunten?

Betere communicatie van de cursus

Ken Slebus

De instructeurs (Marco en paul) waren zeer betrokken, en zeer enthousiast. Ze vertelden veel en als je het niet begreep legde ze het nog een keer uit, of deden het voor als je er niet uit kwam. Ook... De instructeurs (Marco en paul) waren zeer betrokken, en zeer enthousiast. Ze vertelden veel en als je het niet begreep legde ze het nog een keer uit, of deden het voor als je er niet uit kwam. Ook werden er genoeg ervaringen gedeeld waar je ook wat aan had. Ook als je iets verkeerds deed of niet helemaal goed werd er ook uitgelegd wat er verkeerd ging en wat dan de oplossing was, of wat je beter kon doen. De hal had genoeg mogelijkheden om kleine praktische dingen te oefenen en te leren. De machines waar we mee werkte waar zeer up to date, en ook fijn was dat er meerdere types waren zodat je het verschil kon merken en proeven. Er was ruime voldoende tijd om iedereen te laten rijden en te laten rouleren. Ook voor de theorie gedeelte kon je goede vragen stellen en was het zeer duidelijk, de belangrijkste dingen werden vaker herhaal of kwamen later op de dag nog een keer terug. Nogmaals het waren twee goede instructeurs. Zal deze twee zeker aanraden.

Ronnie

De instructeurs gaven duidelijke uitleg, over de heftruck en ook wat je zeker niet moet doen met de heftruck, en als je vooraf de theorie leest heb je al een bepaalde kennis.

Jeroen

We kregen goede, duidelijke instructies. Er waren genoeg trucks en materieel aanwezig zodat iedereen aan de slag kon en niemand stil stond.
De praktijk opdrachten waren exact wat een goede...
De praktijk opdrachten waren exact wat een goede chauffeur zo moeten kunnen doen.

Op locatie alles goed voor elkaar. Prima instructeur en goede faciliteiten. Ik vond de website wel een beetje vaag waar ik het heb gekocht (geen idee of jullie hier invloed op hebben). Er stonden... Op locatie alles goed voor elkaar. Prima instructeur en goede faciliteiten. Ik vond de website wel een beetje vaag waar ik het heb gekocht (geen idee of jullie hier invloed op hebben). Er stonden geen bedrijfsgegevens en mails kwamen paar uur later pas binnen...

Het was een erg leerzame cursus, die in een korte tijd gedaan werd. De instructeur was erg fijn in de omgang en startte ook gesprekken die niet over de cursus gingen waardoor de spanning er ook wat... Het was een erg leerzame cursus, die in een korte tijd gedaan werd. De instructeur was erg fijn in de omgang en startte ook gesprekken die niet over de cursus gingen waardoor de spanning er ook wat af ging. Over het algemeen een fijne 2 dagen.

Remy

De instructeur heeft ons van a tot z begeleid in onze groeicurve, door goede coaching waar nodig en een leuke methodiek en oefeningen heb ik het rijden op de heftruck makkelijk eigen gemaakt. Het... De instructeur heeft ons van a tot z begeleid in onze groeicurve, door goede coaching waar nodig en een leuke methodiek en oefeningen heb ik het rijden op de heftruck makkelijk eigen gemaakt. Het waren 2 leerzame en goed bestede dagen

Ambika

Zeer goede en duidelijke uitleg gekregen van Amy en Marlon. Theorie en praktijk examens zonder moeite afgerond.
Heb er verder niks bij te voegen qua verbeterpunten.

Amy en Marlon,...
Heb er verder niks bij te voegen qua verbeterpunten.

Amy en Marlon, bedankt voor alles!

Werd goed op rustig tempo sta voor stap uitgelegd goe alles werkte en gedaan moest worden zodat we als cursisten eigenlijk bijna altijd het wel begrepen na een uitleg waardoor de cursus zelf soepel... Werd goed op rustig tempo sta voor stap uitgelegd goe alles werkte en gedaan moest worden zodat we als cursisten eigenlijk bijna altijd het wel begrepen na een uitleg waardoor de cursus zelf soepel en vlot verliep

Andre

Meeste saaie theorie stof werd om de truck verteld en laten zien, dit maakt het een stuk interessanter.
het praktijk gedeelte vond ik tov de vorige keer een grote verbetering, meer opdrachten, meer rijtijd.