Paul is een prima instructeur die goed het overzicht weet te houden. Herhaling is goed geregeld door de afwisseling van het praktijk deel en theoretisch examen tegelijk te laten lopen, zodat niemand...Paul is een prima instructeur die goed het overzicht weet te houden. Herhaling is goed geregeld door de afwisseling van het praktijk deel en theoretisch examen tegelijk te laten lopen, zodat niemand met de handen in de zakken komt te staan. Faciliteiten zijn simpel maar ruim voldoende
Trevor de vries
Ik vond de cursus duidelijk en ook het feit dat het in een kleine groep plaats vond was prettig, daardoor was er meer ruimte om eventuele vragen te stellen al met al een prettige ervaring
De theorie was erg duidelijk en ruim voldoende. De praktijk was erg omvangrijk en heeft mij ook andere soorten heftrucks leren kennen wat waarschijnlijk belangrijk zal zijn in mijn taak als heftruck...De theorie was erg duidelijk en ruim voldoende. De praktijk was erg omvangrijk en heeft mij ook andere soorten heftrucks leren kennen wat waarschijnlijk belangrijk zal zijn in mijn taak als heftruck chauffeur.
Marcel (fa. Bureau Veritas)
Tijdens deze 1 daagse cursus kon je volop oefenen met diverse types heftrucks na eerst theorie doorgenomen te hebben. Er was tijd voor gratis koffie of thee of wat anders bij ontvangst en tijdens...Tijdens deze 1 daagse cursus kon je volop oefenen met diverse types heftrucks na eerst theorie doorgenomen te hebben. Er was tijd voor gratis koffie of thee of wat anders bij ontvangst en tijdens deze dag met veel, misschien wel iets teveel pauze(s).
Ik heb een zeer goede ervaring met blom goede koffie leuke professionele mensen en een goede opleiding/cursus Ik miste alleen de instructie kaarten soms was het best onverstaanbaar maar goed...Ik heb een zeer goede ervaring met blom goede koffie leuke professionele mensen en een goede opleiding/cursus Ik miste alleen de instructie kaarten soms was het best onverstaanbaar maar goed ik ben ook fabrieksdoof maar desalniettemin word er tijd besteed per persoon en word er gelet op ervaring niveau eigenlijk een dikke 10 maar om de instructie kaarten een 9
Duidelijke cursus, cursusleider was wel een beetje verdeeld/partijdig voor mijn gevoel. Namelijk: wij zijn met een groep van 6 man, meerderen daarvan schud hij de hand na het behalen van hun...Duidelijke cursus, cursusleider was wel een beetje verdeeld/partijdig voor mijn gevoel. Namelijk: wij zijn met een groep van 6 man, meerderen daarvan schud hij de hand na het behalen van hun herhalingstraining. Sommige ook weer niet.
Dat heb ik zeker als vreemd ervaren.
Maarten
Over het algemeen positief over de opleiding, met een paar verbeterpuntjes, - een aantal spel/schrijf- fouten in de theorie, (zo hebben ze het over zowel platform als platvorm, een peilstok en...Over het algemeen positief over de opleiding, met een paar verbeterpuntjes, - een aantal spel/schrijf- fouten in de theorie, (zo hebben ze het over zowel platform als platvorm, een peilstok en een pijlglas, en staan er een aantal spaties verkeerd. Dit maakte het lezen van de theorie onnodig lastig. - de kantine is erg sober, miste wel iets van een radio oid. - een van de hoogwerkers heeft een variabele snelheid, echter was dit, door een kapotte knop, erg lastig in te stellen. - verder was alles positief, de leraar, de praktijkruimte, de oefeningen etc.
Alles werd duidelijk uitgelegd door de instructeur. De opdrachten waren duidelijk en er werden ook situaties uitgelegd die op de werkvloer ook dagelijks gebeuren en hoe je daar op reageert. De...Alles werd duidelijk uitgelegd door de instructeur. De opdrachten waren duidelijk en er werden ook situaties uitgelegd die op de werkvloer ook dagelijks gebeuren en hoe je daar op reageert. De theorievragen werden ook goed uitgelegd.
Stefan
Alles werd heel duidelijk uitgelegd en alle belangrijke punten voor de desbetreffende cursus zowel theoretisch als praktijk. Ook veel tijd gekregen om te kunnen rijden en leerzame opdrachten te...Alles werd heel duidelijk uitgelegd en alle belangrijke punten voor de desbetreffende cursus zowel theoretisch als praktijk. Ook veel tijd gekregen om te kunnen rijden en leerzame opdrachten te voltooien. Complimenten aan Eric zijn dik op zijn plaats.
Geweldige toegankelijke trainer die enorm veel ervaring heeft in alle disciplines. Daarnaast cre?ert hij een gemoedelijke sfeer, doch is streng en rechtvaardig op momenten dat dit nodig is. Echt een...Geweldige toegankelijke trainer die enorm veel ervaring heeft in alle disciplines. Daarnaast cre?ert hij een gemoedelijke sfeer, doch is streng en rechtvaardig op momenten dat dit nodig is. Echt een praktijk mens met alle knowhow.