Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Goede rustige uitleg van Yannick. En vooral erg duidelijk. Voor zijn 22 jaar komt hij erg volwassen en standvastig over. Goede instrucreur.
A Brookhuis
Praktisch gezien is de cursus meer dan volledig. Het is eventueel wel prettig om te weten waaruit het examen uit bestaat zodat op voorhand de theorie wat meer aandacht krijgt van de deelnemers....Praktisch gezien is de cursus meer dan volledig. Het is eventueel wel prettig om te weten waaruit het examen uit bestaat zodat op voorhand de theorie wat meer aandacht krijgt van de deelnemers. Verder was het materiaal waar we mee geoefend hebben zeer goed uitgerust. Ik vond persoonlijk de mogelijkheden om een lunch te nuttigen wat minimaal. Verder was het een prettige aanvulling op het omgaan en de behandeling voor hoogwerkers.
Christiaan
Goede oefenruimte en genoeg opdrachten om te oefenen. Praktijk situaties zijn goed vertaald in opdrachten. Groep van 8 personen voor mij iets te groot (wellicht meer voorkeur voor een...Goede oefenruimte en genoeg opdrachten om te oefenen. Praktijk situaties zijn goed vertaald in opdrachten. Groep van 8 personen voor mij iets te groot (wellicht meer voorkeur voor een groep met max. 6 deelnemers, ivm af en toe wachten op elkaar)
Leen
Verbeterpunten?
Ik vond het wel goed zo
Dirk Ravestein
Ik ervaar de opleiding als zeer prettig. Er is ruimte genoeg geweest voor vragen, voor en tijdens het praktijk onderdeel. De opleider was erg open en duidelijk en heeft verstand van zaken...Ik ervaar de opleiding als zeer prettig. Er is ruimte genoeg geweest voor vragen, voor en tijdens het praktijk onderdeel. De opleider was erg open en duidelijk en heeft verstand van zaken maar niet minder belangrijk,mensenkennis.
Daniel
Harry wat een top man is dat, legt je alles uit op een rustige en goede manier waardoor ik in 2 dagen tijd met gemak de cursus behaalde, geweldige sfeer gehad en het waren 2 hele mooie dagen! (Oja...Harry wat een top man is dat, legt je alles uit op een rustige en goede manier waardoor ik in 2 dagen tijd met gemak de cursus behaalde, geweldige sfeer gehad en het waren 2 hele mooie dagen! (Oja en als hint van Harry graag voor de pauzes broodjes kroket en Turkse pizzas met kebab hahaha)
Goed docent, die duidelijk uitlegt en op al je vragen een duidelijk antwoord geeft. Voldoende tijd om op de transport middelen te oefenen voor degenen die het nodig hebben. Ik ben tevreden...Goed docent, die duidelijk uitlegt en op al je vragen een duidelijk antwoord geeft. Voldoende tijd om op de transport middelen te oefenen voor degenen die het nodig hebben. Ik ben tevreden over de cursus en zou het zeker aanraden