2008 beoordelingen

Deskundigheid van de medewerker
Duidelijkheid van de site

2008 Reviews

Paul van der Vleuten

bij het bestellen van de cyrix-ct 230A accu scheider is het handig om te weten dat de besturingskabel meegeleverd wordt.
de kabel staat niet op de foto en ook niet in de beschrijving.
in...
de kabel staat niet op de foto en ook niet in de beschrijving.
in de tabel op het datasheet kun je het vinden, maar dat is wel even zoeken.
misschien handig om een techneut die niet bekend is met jullie producten eens door de website te sturen?
ander voorbeeld:
als ik kijk naar de victron 12V 170AH accu staat een uitvoerige beschrijving van het type accu op de pagina.
de hoogte, breedte en diepte maten zijn echter de lengte, breedte en hoogte maten zoals staat op het engelstalige datasheet.
er is niet te zien waar de + en - aansluitingen zitten, alleen als je inzoomt op de foto van het datasheet krijg je een vermoeden, maar dat is een foto van een ander type accu.

Reactie Bluepowershop.nl:

Beste Paul van der Vleuten,
Bedankt voor uw feedback!
De Super Cycle batterijen zijn zo nieuw dat er nog niet van alle modellen beeldmateriaal beschikbaar was.
Wij doen ons best om alle...
Beste Paul van der Vleuten,
Bedankt voor uw feedback!
Wij doen ons best om alle door de fabrikant geleverde informatie op onze website te tonen.
Bij nieuwe producten kan dit soms even duren.
Indien er zaken niet geheel duidelijk zijn kan ons team van technisch medewerkers u altijd adviseren per mail, app, chat of telefoon.
Team Bluepowershop.

Sjef Tychon

Mijn ervaring met Bluepowershop is heel erg positief, ik had als Bluepower medewerker Mark. Hij wist mij meer te vertellen over he product dan de importeur. Ik vind het jammer dat ik het product... Mijn ervaring met Bluepowershop is heel erg positief, ik had als Bluepower medewerker Mark. Hij wist mij meer te vertellen over he product dan de importeur. Ik vind het jammer dat ik het product reeds elders heb gekocht. Ik werd door de importeur doorverbonden met de Bluepowershop Ik kan alleen maar positief zijn.

Ik vind het jammer dat ik het product elders heb gekocht, ik kende Bluepowershop niet.

Prettig, professioneel en deskundig

Duidelijke informatie en ondersteuning

Uitstekend.

Alles loopt op wieltjes!

Goed advies.Was doorslaggevend voor aankoop

advies

nvt

Fulco

Vakmanschap

Open op zaterdag? Of alleen zaterdag ochtend.
Kan de werkende mens komen winkelen

Mark Habers

goede service

nee

Zeer positief. Er wordt goede service geleverd.

Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Duidelijke (en geduldige) uitleg over het product.
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Duidelijke (en geduldige) uitleg over het product.
Goed advies en willen graag meedenken en adviseren over nog aan te schaffen producten zodat alles goed werkt.
Goede prijs.
Top!

Geen.

Erik

Mooie site..veel keuze en de juiste prijs