2008 beoordelingen

Duidelijkheid van de site

2008 Reviews

Heerkens

Fijn

Duidelijke en vakkundige informatie opbrengst site en in persoon

Theo

Duidelijk overzichtelijke site. Ik had snel gevonden wat ik zocht tegen een marktconforme prijs. Ook de omschrijving en de handleiding van het artikel was goed en duidelijk.

Geen opvallende sterke punten gevonden t.o.v. andere bedrijven. Bedrijf doet wat ze zeggen. Komt hun beloftes na.

Misschien de bezorgtijden wat preciezer inplannen. Bij mij kon volgens pakketbezorging geleverd worden tussen 14.00 en 18.00 uur. Uiteraard werd binnen deze tijd geleverd. Zo rond 14.50 uur dus... Misschien de bezorgtijden wat preciezer inplannen. Bij mij kon volgens pakketbezorging geleverd worden tussen 14.00 en 18.00 uur. Uiteraard werd binnen deze tijd geleverd. Zo rond 14.50 uur dus binnen de tijd.Er zijn pakketbezorgers die dit tijdstip wat nauwkeuriger in kunnen plannen.

E.Spratte

Heel erg goed mag ik wel zeggen en uw mensen zijn zeer behulpzaam geweest met het beantwoorden van mijn vragen die ik nog had na het ontvangen van de acculader. De levertijd was ook erg snel en... Heel erg goed mag ik wel zeggen en uw mensen zijn zeer behulpzaam geweest met het beantwoorden van mijn vragen die ik nog had na het ontvangen van de acculader. De levertijd was ook erg snel en naar tevredenheid. Bedankt voor jullie attente houding naar de klant toe

Erg klantvriendelijk en behulpzaam met deskundige medewerker gehad.

Zou het niet weten.

Correcte levering en op tijd!

Peter

Zeer positief. Uitmuntend zelfs.

Zeer goed advies en supersnelle levering.

Super
Gewoon een snelle en betrouwbare service

Gerrit Zijda

Prima. Geen problemen en snelle levering.

Hans Heukers

Prima shop met veel keuzemogelijkheden

Efficient en zonder problemen.

De prijs.