2008 beoordelingen

Effectief

Goed advies!

nee

Nol Schenk

Erg goed en heel plezierig

After sale is perfect, nadat ik het verkeerde artikel had gekocht en betaald heb ik gelijk een mailtje gestuurd om het aan te passen en daar werd direct positief op gereageerd waardoor alles toch... After sale is perfect, nadat ik het verkeerde artikel had gekocht en betaald heb ik gelijk een mailtje gestuurd om het aan te passen en daar werd direct positief op gereageerd waardoor alles toch nog goed is afgelopen.
Nogmaals mijn dank daarvoor

Ik zou het nu niet weten

Cartooner

Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Overzichtelijke site, scherpe prijstelling, sneel service en levering.

Geen idee

Eenvoudig , makkelijk en duidelijke omschrijvingen

Filip

Uitstekende service, overzichtelijke site en snel geleverd.

Voor de aankoop van mijn batterijlader had ik enkele vragen voor de klantendienst. Ik had steeds binnen enkele ogenblikken een duidelijk antwoord.

Niet van toepassing. Tot nu toe super tevreden.

Toffe Camper

(Bewerkt)

Perfect!

Harm Reytenbagh

Plezierig, deskundig en klantvriendelijk.

Snel telefonisch bereikbaar en advies waar je iets aan hebt. Meedenken met de (portemonnee) van de klant bij de keuzebepaling. Geeft vertrouwen!

DHL kon de beteltijd (11.00 - 15.00) niet nakomen, is de volgende dag geworden. Op zich gezien Sinter Klaas tijd niet verwonderlijk maar DHL zou dit op haar site tussentijds moeten kunnen... DHL kon de beteltijd (11.00 - 15.00) niet nakomen, is de volgende dag geworden. Op zich gezien Sinter Klaas tijd niet verwonderlijk maar DHL zou dit op haar site tussentijds moeten kunnen aanpassen. Eigenlijk meer een punt van uw transporteur maar wel een punt van aandacht.

Piet Nieuwenhuizen

Als positief.

Duidelijk met de betaling en goede uitleg.