2008 beoordelingen

2008 Reviews

Peter Koopman

Gewoon netjes

prijs en duidelijkheid

Voor 12 uur besteld wil niet zeggen dat er dezelfde dag geleverd wordt, terwijl de suggestie wel op de site gedaan wordt.
Meestal duurt levering gewoon 2 dagen.

Reactie Bluepowershop.nl:

Beste Peter Koopman,
Vriendelijk bedankt voor uw mooie feedback!
Beste Peter Koopman,
Vriendelijk bedankt voor uw mooie feedback!
Een bestelling wordt alleen dezelfde avond afgeleverd, indien er voor 12.30 besteld is en er bij het afronden van de bestelling gekozen wordt voor Express levering. Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15.00 worden de volgende werkdag afgeleverd. Volgens onze gegevens is uw bestelling de volgende werkdag afgeleverd, zoals aangeven wordt op onze website.
Mochten er toch nog onduidelijkheden zijn vernemen wij het graag!

stas patrick

Zeer aangenaam

zeer vlotte aankoop verricht online

Rustig

?

?

Aad

Bij de Victron laders is het gebruik van een app tegenwoordig "heel gewoon". Ik vind dat de informatie over de systeemeisen van de app's verbeterd kan worden. Ik heb de vraag via de play store van... Bij de Victron laders is het gebruik van een app tegenwoordig "heel gewoon". Ik vind dat de informatie over de systeemeisen van de app's verbeterd kan worden. Ik heb de vraag via de play store van Google ook teruggelegd bij Victron die daar de eerste verantwoordelijkheid heeft maar wellicht kunnen jullie hier iets mee.
Ter informatie wat ik op 20 november in mijn review van Victron Connect heb gezet:

"Werkt op geen van mijn devices Op mijn tablet (Android 5.0.2) draait het wel maar lukt het verbinden niet, ik krijg geen pop-up om de pairingcode in te voeren. Op mijn HTC (4.2.2) draait het ook en lukt het verbinden ook niet, de app wil toegang tot 'het USB-apparaat' en blijft daar maar om vragen. Schijnt er aan te liggen dat 4.2 Bluetooth niet op de manier ondersteunt die de app wil gebruiken. Andere smartphone gekocht (4.4.2) maar is niet compatibel met deze versie vd app. Help, op welke Android versies werkt de app wel??"

Ik heb er nog geen reactie op ontvangen.

Reactie Bluepowershop.nl:

Beste Aad,
Vriendelijk bedankt voor uw positieve feedback en aanbeveling!
Vervelend dat het nog niet is gelukt om de communicatie met de Victron Connect App tot stand te brengen.
Eén van...
Beste Aad,
Vriendelijk bedankt voor uw positieve feedback en aanbeveling!
Eén van onze medewerkers zal u via de e-mail verder proberen te helpen.
Daarnaast zullen wij de R&D afdeling bij Victron Energy attent maken op uw reactie via de Play Store. Zij beheren de online helpdesk.
Wij zien u graag terug in onze webshop!

kristof goethals

Perfecte winkel, vriendelijke mensen!

Vlot advies over meest geschikt product en zeer vlotte service

Persoonlijk advies en vlotte service

nee

nee

Robert

Zeer goed !!!

Snelle reacties, goede kennis, goede uitleg, vriendelijk, service gericht
Ook bij een retour, vlot, netjes, vriendelijk en naar tevredenheid afgehandeld.
Chat op de website werkt ook...
Snelle reacties, goede kennis, goede uitleg, vriendelijk, service gericht
Ook bij een retour, vlot, netjes, vriendelijk en naar tevredenheid afgehandeld.
Chat op de website werkt ook goed, vlot en adequaat.
Aanrader om zaken mee te doen...

Dit is echt maar een heel klein praktisch verbeterpuntje....
De invulvakken op het retour formulier zijn donker, hierdoor is wat je invult wellicht moeilijk leesbaar.

Via victron sales doorverwezen naar bluwpowershop. Prima technisch advies en contact

N.v.t

N.v.t