2008 beoordelingen

Duidelijkheid van de site

2008 Reviews

Pim

Kwaliteit artikelen

Bij nalevering indicatie geven van levertijd

Matthijs Kooiker

Fijne ervaring, goed advies en uitleg

Fijn in de communicatie en heldere uitleg van de producten. Na het bellen in verband met het vergeten om een kortingscode toe te voegen waren ze niets te beroerd dit alsnog te doen en mij het... Fijn in de communicatie en heldere uitleg van de producten. Na het bellen in verband met het vergeten om een kortingscode toe te voegen waren ze niets te beroerd dit alsnog te doen en mij het kortingsbedrag te crediteren. Top!

De dakdoorvoer die in het solar pakket zat is gemaakt voor dikkere kabels dan dat daadwerkelijk bij het solarpakket geleverd worden. Een beetje jammer bij een samengesteld pakket. Ook was de... De dakdoorvoer die in het solar pakket zat is gemaakt voor dikkere kabels dan dat daadwerkelijk bij het solarpakket geleverd worden. Een beetje jammer bij een samengesteld pakket. Ook was de levering ruim voor 3 uur besteld, maar niet de volgende dag geleverd. Geen probleem, maar wel jammer.

T.N. Versluijs

goed

nee

peter janssens

zeer snel gereageerd op vraag die ik had.

ROGER THIELEN

Officiële Victron dealer

Telefonisch advies meer toegankelijk maken waarbij gedacht wordt vanuit de situatie bij de klant

Noordzij

Heel goed

geen verbeterpunten, alles naar wens

rogier feller

Zeer goed en zeer behulpzaam aan de telefoon

ze kunnen alle vragen snel en duidelijk beantwoorden

na het te bestellen de order controleren en als klant iets is vergeten dit dan te laten weten .... mag maar is natuurlijk niet jullie taak .
meedenken is altijd wenselijk

Reactie Bluepowershop.nl:

Beste Rogier Feller,
Bedankt voor uw feedback, we begrijpen uw verbeterpunt, we proberen zeker in het stadium van overleg per mail alle "losse eindjes" aan elkaar te knopen.
Het is...
Beste Rogier Feller,
Het is voor ons echter niet mogelijk om elke individuele order te controleren op volledigheid en de medewerkers in het magazijn weten niet waaruit de installatie bestaat, zij zorgen ervoor dat de bestelde producten opgehaald worden uit het magazijn waarna ze door hen verpakt en verstuurd worden.

Ron Vermeeren

Prima en duidelijk