2008 beoordelingen

Nvt

Rense

Zeer goed

Amy Meijne

Advies medewerkers fantastisch, heel vriendelijk! Goed mee denken!

Super vriendelijk personeel, verstand van zaken, snelle levering, zelfs kunnen terug sturen na retourperiode

Website; wanneer ik zoek op een bepaald voorwerp krijg ik ook heel veel andere opties. Soms staat hetgeen dat ik zoek dan pas op 4e pagina... zoekfunctie lijkt niet echt lekker te werken

Reactie Bluepowershop.nl:

Beste Amy Meijne,
De zoekfunctie wordt evenals de gehele website sterk verbeterd!

K vdBroek

(Bewerkt)

Website en logistiek werkt goed, toch een onaangename verrassing, zie tips.

In mijn feedback had ik een vraag-teken verwerkt. Dat werd er door de medewerkers gelijk uit gepikt, de volgende werkdag hebben ze proactief contact gelegd om de onduidelijkheid bij mij weg te... In mijn feedback had ik een vraag-teken verwerkt. Dat werd er door de medewerkers gelijk uit gepikt, de volgende werkdag hebben ze proactief contact gelegd om de onduidelijkheid bij mij weg te nemen. Super service!

Op dit moment slechts een cliché: vooral zo doorgaan! Bedankt voor de snelle en accurate terugkoppeling.

Rob Swarts

Zeer goed

Zeer snelle levering en proactieve service (ik had onnodig een voedingskabel besteld en dit hadden ze voor de levering geconstateerd en netjes gecrediteerd)

Guido Schmidt

Prettige ervaring, snelheid van leveren en ik had per ongeluk een verkeerd onderdeel ontvangen maar de volgende dag werd dit gelijk opgelost.

Snelle levering. Ook kunnen zij een check doen van je schema en de onderdelen die je hebt besteld.

A. de Jong

goed assortiment en geven telefonisch advies

Marcel Pegel

Zeer uitstekende service

Klantvriendelijkheid en duidelijke webshop.

Jan Karsten

Uitstekend

Heel veel kennis in huis, snel contact, nemen de tijd voor je, persoonlijk contact

Jeroen Winde

Op zich prima met helaas een matig eind dankzij DHL

Kennis van zaken en klantgerichtheid.

Eigenlijk het enige maar grote minpunt is dat er exclusief wordt verzonden met DHL.
Daar heb ik helaas hele slechte ervaringen mee... het hoeft van mij écht niet de volgende dag bezorgd te worden maar aangeven dat het pakket afgeleverd is terwijl dat niet het geval was?
De oplossing van Helpdesk DHL? Kijk even goed rond je voordeur want het is niet ongebruikelijk dat een chauffeur een pakket ergens neerlegd...!!
Verder kunnen we helaas niets voor je doen.