2008 beoordelingen

Deskundigheid van de medewerker
Duidelijkheid van de site

2008 Reviews

Thijs

Goede kwaliteit voor een nette prijs

De knop winkelwagen op de website is heel onduidelijk / moeilijk te vinden

Hylke Heidstra

Uitstekend!

Zeer goed advies en snelle reactie op technische vragen.

Geen verbeteringen, ga zo door

m Schregel

Deskundig en aardig

Vroeg de medewerker om iets aanvulling een schema er werd gewezen op de site van victron hier had ik niets aan zeer jammer dat dit op die manier werd gedaan was een kleine moeite voor de deskundige... Vroeg de medewerker om iets aanvulling een schema er werd gewezen op de site van victron hier had ik niets aan zeer jammer dat dit op die manier werd gedaan was een kleine moeite voor de deskundige geweest

Reactie Bluepowershop.nl:

Beste M Schregel,
Bedankt voor uw feedback!
Beste M Schregel,
Bedankt voor uw feedback!
We vinden het spijtig dat u de klantvriendelijkheid en reactiesnelheid met matig beoordeeld, we hebben speciaal een kortingscode voor u aangemaakt zodat u de producten voor de allerlaagste prijs kon kon kopen, u te woord gestaan per mail, telefoon en Whatsapp
Onze helpdesk medewerker heeft u in de mail verwezen naar het (digitale) aansluitschema voor de omvormer welke u aangeschaft heeft.
Dit schema is ook terug te vinden in de papieren handleiding welke in de doos van de omvormer zit.
Als dit schema voor u niet afdoende is om het apparaat aan te sluiten adviseren we u iemand te raadplegen die u ter plaatse hierbij kan helpen.

S Boender

Zeer prettig

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijke toelichting bij de producten
Overzichtelijk assortiment

herman schoo

Zeer goed

prijs/kwaliteit

Han Schiet

Uitstekend

Ze denken mee, zo voorkom je fouten in de bestelling. Top

aangeven dat een Solar set geplakt moet worden, scheelt later weer zoekwerk. Bij de solar set een gebruiksaanwijzing voor de stekkers zijn geen standaard stekkers en dan sta je met je mc4 tang.

Reactie Bluepowershop.nl:

Beste Han Schiet,
Bedankt voor uw mooie feedback.
De solarset kan inderdaad niet los op het dak gelegd worden, deze zal vastgezet moeten worden.
Of u dat steunen met kit plakt of met...
Beste Han Schiet,
Bedankt voor uw mooie feedback.
Of u dat steunen met kit plakt of met schroeven vastzet maakt ons niet uit, dat is geheel aan u.
De handleiding inclusief handige montagevideo van de PV-Stick MC4 connectors vindt u op onze website.
Wij leveren speciaal deze connectors mee omdat deze zonder speciale tang kunnen worden gemonteerd.

Arno Slosser

Fijn contact met duidelijke uitleg.

Medewerker Mark heeft mij goed geholpen denkt vooral mee wat het beste is voor de koper. Het meedenken vind ik dan ook heel belangrijk.

Nvt

gijs

Hele vriendelijke mensen en super snelle levering.

Prijzen,advies

Bertus van der Ree