Gebruiksgemak
8.2/10

Dimitri Schoutens

Niet geheel tevreden

...

Ik heb nog niet gehuurd. Dit aanhanger bleek na mijn boeking toch niet beschikbaar. Onderstaande velden zijn helaas verplicht. Waar ik van baal is dat ik op jullie site boek maar dus nog niet weet... Ik heb nog niet gehuurd. Dit aanhanger bleek na mijn boeking toch niet beschikbaar. Onderstaande velden zijn helaas verplicht. Waar ik van baal is dat ik op jullie site boek maar dus nog niet weet of het beschikbaar is. Zo is het onmogelijk een motortrip te plannen. Vind het bijzonder dat de beschikbaarheid niet online te zien is.

Vervoer motor

Pieter den Hooglander

Moordrecht is een prima adres om een aanhanger te huren

keurige verzorging van de wagen

Iets beter aangeven dat er een QR code meegenomen moet worden

Ophalen van materialen

Nvt

Niet

Klantvriendelijk mag erg sterk verbeterd worden, was ronduit onbeschoft

Nvt

Fam Smit

Nou, die was niet zo positief. Weken van te voren via de website de juiste bak gereserveerd. Je moet daarbij je hele ziel en zaligheid invullen, inclusief je rijbewijsnummer, nog net geen... Nou, die was niet zo positief. Weken van te voren via de website de juiste bak gereserveerd. Je moet daarbij je hele ziel en zaligheid invullen, inclusief je rijbewijsnummer, nog net geen schriftelijke toestemming van je moeder of huisarts nodig.
Bij aankomst op de locatie (op afgesproken dag en tijdstip) bleek de gereserveerde kar echter helemaal niet voor ons klaar te staan.
Medewerker kon niets voor ons betekenen "als u via de website heeft gereserveerd kan ik niets voor u doen". Daar sta je dan met je goede gedrag en je bevestigingse-mail.
Uiteindelijk zelf(!) in allerijl andere vestiging waar boedelbakken worden verhuurd gebeld om te vragen of daar nog wel een kar met huif opgehaald kon worden. Heel frustrerend, veel verloren tijd, extra kilometers moeten maken voor ophalen en terugbrengen naar die andere locatie.
Bij die andere locatie troffen we eveneens een niet zo behulpzame, wat onvriendelijke medewerkster. Die overigens niet eens een blik wierp op het rijbewijs. Onduidelijke uitleg over de borg (gepind) die niet teruggeven werd, maar verrekend werd met het dagtarief. Het verschil bleek alleen contant teruggegeven te worden. Ook nog een onaangename verrassing dat de 3-uurskorting op zaterdag niet geldig is. Dat was bij het reserveren op de website helemaal niet duidelijk geworden en bij het ophalen van de kar ook niet benoemd. Voor niks gehaast dus.

Geen, lijkt allemaal goed geregeld, maar bleek dus totaal niet voor elkaar te zijn.

Zorgen dat de besproken kar ook daadwerkelijk klaar staat!

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

Deel van een inventaris naar kringloop en stort vervoeren.

Simon Smit

Prima!

Goed onderhouden aanhanger

Verhuizen

Willem Hallensleben

Ik had een twee-assige gehuurd. Als het neuswiel op optimale lengte was gedraaid, paste hij nog steeds niet over de kogel van de trekhaak en moesten we met twee man de dissel nog enkele centimeters... Ik had een twee-assige gehuurd. Als het neuswiel op optimale lengte was gedraaid, paste hij nog steeds niet over de kogel van de trekhaak en moesten we met twee man de dissel nog enkele centimeters optillen, wat ontzettend zwaar is, omdat je dan de halve kar op moet tillen. Ik huurde tot nu toe een-assige bakken en die zijn gemakkelijker te hanteren, maar nu voor mijn vakantieweek te klein. Later heb ik van stenen een platformpje gemaakt waarop het neuswiel kon steunen. Maar nog steeds was het oplaagdraaien van het neuswiel een heel zware klus.

Om de een of andere reden waren al mijn mails met Boedelbak verdwenen uit mijn telefoon. Dus ook de QR-code. De medewerkster ging toen Boedelbak zelf bellen om het probleem op te lossen. Erg aardig... Om de een of andere reden waren al mijn mails met Boedelbak verdwenen uit mijn telefoon. Dus ook de QR-code. De medewerkster ging toen Boedelbak zelf bellen om het probleem op te lossen. Erg aardig en efficiënt.

Betere informatie over de problemen bij een twee-assige boedelkar

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

Vervoer fietsen en bagage naar vakantiehuis

IP

Handige service, lekker dichtbij

Lekker dicht bij en goede karren

Was prima

Spullen wegbrengen