Gebruiksgemak

Peter Kramer

Snel geholpen.

Spullen verplaatsen.

Vinanda De Vrij

Bedrijf is niet open op de tijd dat er gereserveerd is. Hele dag en planning voor de verhuizing in het water gevallen. Was pas 2 uur na reservering een medewerker aanwezig.

Dat de tijden om te reserveren kloppen met de openingstijden

Verhuizing

Gijs Ter Horst

Ik kreeg een boedelbak waarvan de verlichting niet werkte, maar toen ik snel terugreed om dat te melden moest ik het hele bedrag afrekenen. Zelden zo'n slechte ervaring gehad, en ik kom nooit meer... Ik kreeg een boedelbak waarvan de verlichting niet werkte, maar toen ik snel terugreed om dat te melden moest ik het hele bedrag afrekenen. Zelden zo'n slechte ervaring gehad, en ik kom nooit meer terug.

Geen enkele

Deugdelijke spullen verhuren

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

Geen enkel, omdat de verlichting niet werkte

JV

Staat van onderhoud kan beter

eenvoudig te reserveren

Betere controle tijdens inleveren. Nu een boedelbak meegekregen met diverse gebreken (huif aan achterzijde kapot, constructie van huif deels los op aanhanger)

Verhuizen

youssef

Gemiddeld

Eenvoudig proces

Reserveringstijden verruimen. De locatie was 24/7 ophalen. Maar het reserveren op de website kon op zondag alleen vanaf 08:00

Bijenkasten verplaatsen

john weitz

Goede uitleg

Wagen was niet schoon teruggezet. Toevoegen van optie om een slot op de kop van de dissel te huren zodat de wagen achter de auto op slot kan tijdens tijdelijk parkeren.

Verhuizen

Erwin

Prima kar, aansluit materiaal vervangen

Zeer behulpzame medewerker die ons echt wou helpen

Het elektrisch aansluit materiaal ligt uit te zoeken in één bak, misschien handig standaard sets, op een vaste manier en dus makkelijk te bepalen, beschikbaar te hebben. Sommige waren ook aan... Het elektrisch aansluit materiaal ligt uit te zoeken in één bak, misschien handig standaard sets, op een vaste manier en dus makkelijk te bepalen, beschikbaar te hebben. Sommige waren ook aan vervanging toe.

Ophalen meubelstuk marktplaats

Robert Verhoeff

Bij de verhuurlocaties is iedereen behulpzaam en vriendelijk.
De bak zelf is prima.

Sterke aanhangers.

Kwaliteit van verlichting kabel kan beter. Soms zie je de stroomdraden zitten uit de stekker.
Al 2x gehad dat de bak op locatie niet beschikbaar is. En rij ik er langs (met een andere bak) dan zie ik ze wel staan bij de verhuurlocatie die ik in eerst instatie had gekozen.
Een hele sterke verbeterpunt zou zijn dat je de bak ook bij een ander punt kan inleveren dan dat je hem heb opgehaald.

Vervoer quad voertuig.

Dick van Veldhuizen

Soepele verhuur

Schone , technisch goede aanhangwagen.

Elke keer als ik weer een aanhangwagen huur moet ik een formulier met steeds dezelfde gegevens met pen invullen.

Huisraad naar de stort

Jeroen Van Egmond

De eerste aanhanger had een kapot achterlicht. Omdat ik alleen was bij ophalen kon ik dat pas bij thuiskomst controleren. Dus weer terug. De tweede had een kapotte stekkeraansluiting. De eerste werd... De eerste aanhanger had een kapot achterlicht. Omdat ik alleen was bij ophalen kon ik dat pas bij thuiskomst controleren. Dus weer terug. De tweede had een kapotte stekkeraansluiting. De eerste werd overigens gewoon weer meegegeven aan een andere huurder. De derde aanhanger was wel goed.

Makkelijk om een aanhanger verhuurder in de buurt te hebben.

Onderhoud het materiaal beter. En verzin iets voor snellere meldingen aan de onderhoudsploeg

Verhuizing