Snel geholpen.
Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?
Spullen verplaatsen.
Snel geholpen.
Spullen verplaatsen.
Dat de tijden om te reserveren kloppen met de openingstijden
Verhuizing
Geen enkele
Deugdelijke spullen verhuren
Geen enkel, omdat de verlichting niet werkte
eenvoudig te reserveren
Betere controle tijdens inleveren. Nu een boedelbak meegekregen met diverse gebreken (huif aan achterzijde kapot, constructie van huif deels los op aanhanger)
Verhuizen
Eenvoudig proces
Reserveringstijden verruimen. De locatie was 24/7 ophalen. Maar het reserveren op de website kon op zondag alleen vanaf 08:00
Bijenkasten verplaatsen
Goede uitleg
Wagen was niet schoon teruggezet. Toevoegen van optie om een slot op de kop van de dissel te huren zodat de wagen achter de auto op slot kan tijdens tijdelijk parkeren.
Verhuizen
Zeer behulpzame medewerker die ons echt wou helpen
Het elektrisch aansluit materiaal ligt uit te zoeken in één bak, misschien handig standaard sets, op een vaste manier en dus makkelijk te bepalen, beschikbaar te hebben. Sommige waren ook aan...
Ophalen meubelstuk marktplaats
Sterke aanhangers.
Kwaliteit van verlichting kabel kan beter. Soms zie je de stroomdraden zitten uit de stekker.
Al 2x gehad dat de bak op locatie niet beschikbaar is. En rij ik er langs (met een andere bak) dan...
Vervoer quad voertuig.
Schone , technisch goede aanhangwagen.
Elke keer als ik weer een aanhangwagen huur moet ik een formulier met steeds dezelfde gegevens met pen invullen.
Huisraad naar de stort
Makkelijk om een aanhanger verhuurder in de buurt te hebben.
Onderhoud het materiaal beter. En verzin iets voor snellere meldingen aan de onderhoudsploeg
Verhuizing