Gebruiksgemak
Technische staat
8.2/10

Raoul Boersma

nee

Na inleveren van de boedelbak hebben we niets hoeven te tekenen dat deze is afgeleverd. De medewerkers hebben verder ook geen instructie gehad over hoe en wat. Wisten of het de boedelbak nu ook is... Na inleveren van de boedelbak hebben we niets hoeven te tekenen dat deze is afgeleverd. De medewerkers hebben verder ook geen instructie gehad over hoe en wat. Wisten of het de boedelbak nu ook is afgemeld. Ook geen beschrijving van aan te melden online. Allemaal heel onproffesioneel.
Eigenlijk doe maar wat en kijken wel wat er gebeurd.

verhuizen

Jeroen Rikkers

Keurig geholpen door de medewerker van de esso

Geduldig

Als ik online alle gegevens verstrek moet ik alsnog een formulier invullen dubbel werk wat mijn inziens geheel overbodig is.
Verhuur per uur heb voor twee uur 41 euro betaald, vindt het erg...
Verhuur per uur heb voor twee uur 41 euro betaald, vindt het erg veel geld.

Vervoer bed.

Edwin Van Gorselen

Snel online te reserveren.

Duidelijke website. Geen gedoe met borg en formulieren.

1. De boedelbakken staan op locatie Doetinchem Terborgseweg in tegengestelde rijrichting geparkeerd bij het tankstation. Dit maakt het lastig om de boedelbak terug te plaatsen zonder het verkeer te... 1. De boedelbakken staan op locatie Doetinchem Terborgseweg in tegengestelde rijrichting geparkeerd bij het tankstation. Dit maakt het lastig om de boedelbak terug te plaatsen zonder het verkeer te hinderen en kan gevaarlijke situaties geven. Daarom maar handmatig teruggezet, maar handmatig een dubbelasser op zijn plek zetten is erg zwaar.
2. Op de website werd aangegeven dat ik om 8.30 uur de boedelbak kon ophalen, terwijl de locatie pas open ging om 9.00 uur. Dit is vervelend, aangezien ik met een tijdsplanning zat.
3. De QR-code in mijn bevestigingsmail werkte niet op de dag van ophalen van de boedelbak.

Lisette Van der van der Giessen

Dicht bij altijd open

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

Last transporteren op tweede paasdag

Dennis

Erg goed

Geen bijzonderheden

Verplaatsen object

Kurt Schwab

Humor

Voor a-technische personen zoals ik zou hij kunnen waarschuwen dat de kabel voor de lichten twee soms verschillende uiteinden heeft (met een verschillend aantal contactpunten) 😉

Ad Peek

Prima.

Kwaliteit aanhanger.

Robbin Eikelboom

Alles ging vlot en was duidelijk.

Snel geregeld, niet te duur en vriendelijke omgang. Alles wordt je duidelijk uitgelegd.

Het gewicht van de aanhanger op de website vermelden. Ik wilde met mijn kleine auto een grote aanhanger trekken omwille van de grote van de te verplaatsen meubels; maar door de hoge afgegeven... Het gewicht van de aanhanger op de website vermelden. Ik wilde met mijn kleine auto een grote aanhanger trekken omwille van de grote van de te verplaatsen meubels; maar door de hoge afgegeven maximum belading kon ik moeilijk een inschatting maken van wat ik wel of niet mee kon nemen.

Verplaatsen van meubels

A.J. van der Linden

Gehuurd bij lokale Total station. Rechter achterlicht van de bak deed het niet. Baliemedewerker bij Total gaf aan hier niets aan te kunnen doen en vragen over hoe de bak te koppelen en terug te... Gehuurd bij lokale Total station. Rechter achterlicht van de bak deed het niet. Baliemedewerker bij Total gaf aan hier niets aan te kunnen doen en vragen over hoe de bak te koppelen en terug te zetten kon ze ook niet beantwoorden. Maar uiteindelijk allemaal gelukt.

Huren van de bak online erg eenvoudig en duidelijk

Locatie waar je de bak ophaalt iets meer informatie geven over werking van de bak en voor eventuele vragen. Die wisten echt niets.

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

Wegbrengen van oude meubels en houten vloer

Carin Analikwu-Broeksteeg

Slechte service. Bij verhuur vanaf 19 45 was het niet mogelijk om de boedelbak voor 3 uur te huren Daardoor moest 6.00 de volgende dag worden ingevuld. Daardoor betaal ik voor 2 uur huren €96

Beter informeren
Mogelijk maken dat boedelbak voor 3 uur kan worden gehuurd. Ook in de avond