Gebruiksgemak
Optische staat buitenkant
Technische staat
8.2/10

Dick

Meeste contact is digitaal, medewerker op lokatie heeft haar werk goed gedaan, ze had nog niet veel ervaring ermee leek het.

komen afspraak na, aanhangwagen stond op lokatie

website, als je een aanhangwagen hebt geselecteerd, dat je dan de lokaties in de buurt kan zien waar zo`n karretje staat.

kast verhuizen

Peter

Was prima, kwaliteit van de bak kan beter

Fijne medewerker, huren ging soepel.

Boedelbak had z'n beste tijd gehad, wielen/assen waren niet heel goed meer

Stenen

Enna

Goed, makkelijk op te halen en in gebruik

Ze wist wat er moest gebeuren

Haar houding kwam wat minder vriendelijk over na een kleine miscommunicatie

Bank ophalen bij winkel

Patrick Polet

Aanhanger goed, verlichting niet

Ruimte

misschien vaker onderhoud/controle verlichting

Vervoer grote delen

Bert ter Haar

Een frustrerende vervelende ervaring, alle persoonlijke informatie bij de on-line reservering ingevuld, vervolgens op de afhaallocatie alsnog een formulier moeten invullen met een rij benzineklanten... Een frustrerende vervelende ervaring, alle persoonlijke informatie bij de on-line reservering ingevuld, vervolgens op de afhaallocatie alsnog een formulier moeten invullen met een rij benzineklanten achter mij, op een vrieskist in het midden van de zaak, geen tafeltje aanwezig, weer terug aansluiten in de rij, vervolgens een bijna onverstaanbaar met volle mond pratend (lunch, overigens zeer aardig) meisje. Slechts 1 sleuteltje voor 2 CH-aanhangers aanwezig, wel graag eerst terugbrengen voor de andere huurder, vervolgens buiten slechts 1 CH type aantreffend, onmogelijk slot om te openen, verstrengeld en foutief aangebracht door de vorige gebruiker, zwenkwiel is volledig kapot, wiel licht horizontaal op de grond, aanhanger rust op de kale ashouder, na veel manouvres met onze trekhaak precies onder de koppeling, handgreel voor de verankering heeft een drupje olie nodig, werkt slecht, handrem zit vast, getuige probeert te helpen maar beweerd dat het systeem vast zit, worden weggetoeterd omdat onze auto in de weg staat voor tankgasten, moeten vooruit rijden tot naast de kassa-unit van het tankstation.... Geen verder advies van de medewerker, hebben ons geld teruggeist wegens tijdsdruk verhuizing. Wat valt er nog meer te zeggen. Ondeugdelijk materiaal, kapot zwenkwiel, vastzittende handrem... waardeloos. Snel naar Bo-rent.

Geld terug gekregen

Controleer bij terugbrengen van het materiaal of de aanhangers op de juiste manier en onbeschadigd zijn vastgekoppeld op de daarvoor bestemde plaats

Verhuizing bed

Bob Boshoven

Helemaal prima

Fijne communicatie

Reservering alleen in vroege tijdstip, kan via reservering niet op dezelfde dag terug leveren.

verhuizing

Tjitse Radelaar

Snelle ophaal- en retounwring

Rechterachterlich aanhanger defect

Meubelbervoer

Karim K Echahlaoui

Dat er 98 uero er af is gehaald en persagentschap is het 48 uero das raar een dag is 24 uur en hoor net per kalender

Duidelijk zijn

Duidelijk zijn een dag heeft 24 uero echt jammer

Kast transport

Wieger van der Werf

Prima aanhanger

Prima aanhanger

Een schone bak heeft wel de voorkeur inplaats de bak eerst temoeten uitvegen

Verhuizing

Wilfred van den Brink

Ik ben op pad gestuurd met een boedelbak waarvan de verlichting compleet in de war is; ik vermoed dat de meegeleverde tussenkabel stuk is. Geen remlichten, geen knipperlichten. Ronduit gevaarlijk om... Ik ben op pad gestuurd met een boedelbak waarvan de verlichting compleet in de war is; ik vermoed dat de meegeleverde tussenkabel stuk is. Geen remlichten, geen knipperlichten. Ronduit gevaarlijk om mee te rijden! En nee, dit Lag niet aan aan de trekauto, hier wordt ook een caravan mee getrokken en dan is de verlichting prima in orde.

Een eventuele bekeuring die ik ben opgelopen bij gebruik van deze boedelbak, zal ik dan ook verhalen.

Onderhoud

Verhuizen