Gebruiksgemak
Optische staat buitenkant
Technische staat
8.2/10

Jeroen Van Dijck

Ik kreeg een sleutel van de verhuur voor een aanhanger, toen bleek net iemand met mijn aangewezen aanhanger weg te rijden. Blijkbaar passen alle sleutels op alle beugels. Medewerker heeft mijn... Ik kreeg een sleutel van de verhuur voor een aanhanger, toen bleek net iemand met mijn aangewezen aanhanger weg te rijden. Blijkbaar passen alle sleutels op alle beugels. Medewerker heeft mijn mailtje ontvangen en ik hoop dat ze het administratief op orde heeft kunnen krijgen

Vriendelijke leuke dame aan de pomp.

Misschien elke aanhangerbeugel zijn eigen unieke slot in plaats van dat alle sleutels op alle beugels passen.

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

Bank naar de stort brengen

Sanne Detmar

Prima!

Vriendelijk en behulpzaam

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

Tuinset ophalen uit andere stad

Martijn Van Limburg

Snelle correcte afhandeling

nvt

Verhuizen bank

Wessel Wesseling

Zag er goed uit en stond netjes klaar

Alles werkte goed

Lag nog wel beetje rommel in de bak, en plaats waar aanhanger staat is wel wat krap

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

Ophalen van pallet met schilderij

richard leewens

Prima geregeld

Geen poespas

Bij inleveren van de boedelbak had ik graag een bewijs van inleveren gehad via mail of op papier dat maakt niet uit

Bed vervoer

Colin Fokkenrood

Kabels waren niet goed, verlichting werkte niet naar behoren bij alle 4 de aanhangers. Soms viel linkerachterlicht uit, soms rechts en soms allebei. We durfden niet savonds mee te rijden en besloten... Kabels waren niet goed, verlichting werkte niet naar behoren bij alle 4 de aanhangers. Soms viel linkerachterlicht uit, soms rechts en soms allebei. We durfden niet savonds mee te rijden en besloten om maar in de ochtend met daglicht te huren.

Kort van tevoren kunnen reserveren

Kabels vervangen zodat anderen dit probleem en teleurstelling bespaard blijft.

Tafelblad ophalen

Kalin Kolev

Здравейте, понеже наемам ремарке за пръв път и не зная как се закача помолих работник от бензиностанцията да ме помогне. Той прие и го закачи както мислеше, че е правилно. След проверка от полицията... Здравейте, понеже наемам ремарке за пръв път и не зная как се закача помолих работник от бензиностанцията да ме помогне. Той прие и го закачи както мислеше, че е правилно. След проверка от полицията се оказа, че ремаркето е закачено неправилно и няма регистрационен номер. Оказа се, че служителят не ме е уведомил за това и не е закачел правилно ремаркето. Последва глоба от 120€ за мен. Не мислите ли, че ако аз съм отговорен за тази глоба служителят ви трябваше да каже, че не знае как се закача ремаркето. Моля вземете отношение по случая.

Хан

Нана

Пап

Hans van Steijn

Goed geregeld, bij ophalen en terug brengen

Lag nog een restant grind in de bak.

Ophalen groot artikel