Gebruiksgemak

Prima geholpen door medewerkster van Esso in Deventer

Meedenken, vriendelijk en behulpzaam

Verhuizing

Albert Van Vliet

Geweldig concept tegen schappelijke prijs

Onderhoud van de bak en verlichting deed het niet bij eerste bak. Geen losbreek veiligheid bij 2e bak.

Bank ophalen

Claudia

Bij het ophalen van de boedelbak blijkt het neuswiel kapot te zijn. We konden de boedelbak niet wegrijden. Ik heb hier een melding van gemaakt in de avia op locatie. De medewerker van de avia gaf... Bij het ophalen van de boedelbak blijkt het neuswiel kapot te zijn. We konden de boedelbak niet wegrijden. Ik heb hier een melding van gemaakt in de avia op locatie. De medewerker van de avia gaf mij aan dat ik het nummer op de boedelbak moest bellen, deze is alleen bereikbaar op maandag tot vrijdag, en aangezien het zaterdag was kon ik dus niemand bereiken. (Tijdens mijn mail contact hebben ze het over een storingsnummer, deze is echter nergens te bekennen) Ik ben weer de avia in gegaan, de medewerker heeft een apart telefoonnummer gebeld die alleen voor medewerkers toegankelijk is. Er was geen vervangende boedelbak en mij werd verteld dat ik op zo’n korte termijn niks anders meer kon regelen. De medewerker van de Avia heeft mij zo goed mogelijk proberen te helpen want zij kon ook niks anders regelen. Dit omdat de boedelbakken niet van de Avia maar van boedelbak.nl zijn.

Beter bereikbaar. Een telefoonnummer die ook in het weekend werkt aangezien de meeste mensen een boedelbak in het weekend huren.

Ophalen

Jan dirk Zaal

Direct te boeken

Een lagere prijs als je de aanhanger maar voor twee uurtjes huurt.

Vervoer

R. den Ouden

Geen bevestiging gehad via mail .. na telefonisch kontakt met medewerker van esso toch nog goed gekomen.

Behulpzaam

Marktplaats

Selma Kobus

Ik had een hele goede ervaring. Ik was een uurtje te vroeg. Maar kreeg de bak gewoon mee. Hele snelle serves en een hele vriendelijke man die me te woord stond. En alles lekker flexibel.

Ontzettende fijne flexibele service

Er zaten een paar kleine stukke knopjes aan de bak. Niet erg ofzo. Maar als ik een klein verbeterpunt moet kiezen is het dat

Verhuizen van groot meubilair

Erik Lisnet

Handig om in de buurt te hebben. Lange tijd open om aanhanger terug te brengen.

Aangeven dat betaling aan het eind gaat en van de borg afgetrokken wordt.

Vervoer wasmachine

Isabel Van den Broek- Coppens

Prima aanhanger, lekker groot (dubbelasser)

Medewerker had avonddienst maar werd uit bed gebeld vanwege personeelsproblemen. Was erg vriendelijk en behulpzaam ondanks zijn lange werkdag.

We werden dus om 08:15 uur ontvangen in plaats van om 08:00 uur maar dit was overmacht. Was verder geen probleem voor ons.

Verhuizing in Utrecht

Alette Geerts

Gebruiksvriendelijk

gemak

verhuizen bed

Rene Smits

Goede ervaring. Schone aanhangwagen, goede organisatie

Vriendelijk personeel bij de Makro in Nijmegen

Ophalen meubels