Gebruiksgemak
Optische staat buitenkant
Technische staat
8.2/10

Winia

Goed te doen. Ik had er geen ervaring mee.

Makkelijk reserveren. Ook kort tevoren mogelijk.

Geen instructie of hulp bij loskoppelen van de bak vn het slot. Nogal een gedoe met dat systeem.

Buitenbank verhuisd

Pieter Bernard Hemerik

Gisteren een Boedelbak in Alpen opgehaald. Disselslot was stuk. Neuswiel was stuk. Los van de auto niet te verplaatsen. Bij ophalen de mankementen al doorgegeven, maar bij inleveren was niets bekend.

Gemak

Met een conditielijst meelopen naar de boedel bak bij ophalen en inleveren.

Transport hobby onderdelen

Thierry Le Grand

Matig

Ondanks dat de dame van het tankstation geen idee had hoe het werkte, ging ze een collega bellen om te zorgen dat het in orde kwam.

Een instructie voor de medewerker is noodzakelijk. Ze had eerst de verkeerde (oude) terminal en die kon niet inloggen. Vervolgens wist ze ook niet welke sleutel voor welke aanhanger was en stonden... Een instructie voor de medewerker is noodzakelijk. Ze had eerst de verkeerde (oude) terminal en die kon niet inloggen. Vervolgens wist ze ook niet welke sleutel voor welke aanhanger was en stonden er inmiddels 8 mensen te wachten. Ze heeft heel vriendelijk haar uiterste best gedaan en uiteindelijk is het goed gekomen.

In de aanhanger lag nog allemaal troep, ook scherpe schroeven enzo. De stekers van de kabels waren beschadigd zodat ze op twee manieren konden worden aangesloten, alleen dan deden de lichten het verkeerd. Verder maakten ze slecht contact. Het neuswiel had een kapotte band waardoor manoeuvreren een drama was.

Een houten tuinset ophalen

R.H. Recourt

Snel en professioneel

Aanwagen was erg vuil schoon moeten maken

Vervoer bankstel

Bart Vreeken

Uitstekend

Een netje bij de aanhanger (zonder huif)

Duidelijk vermelden hoe lang mijn gegevens bewaard blijven, die je bij de reservering achterlaat. En waarom moet Boedelbak mijn geb. datum weten?

Vervoer houten palen

Ton Brouwers

Geen idee

Iets betere info over slot ed

Verhuizing

SK

Gemakkelijk reserveren en ophalen

Snel

De rode remkabel van de aanhanger is door de vorige huurder gebroken en met een schroef getracht te repareren. Kabel is echter veel te kort nu en kon niet gebruikt worden hetgeen erg gevaarlijk is.

Tuinhout vervoeren

Arie van der van der Stoep

Toegang.

Communicatie .

Vervoer

Franc Magnee

Niet zo goed. De bak die ik wilde was dichtbij niet te huren, maar toen ik simpelweg langsreed, had het wel gekund. Ophalen en terugbrengen in Soest was niet eenvoudig, omdat de aanhanger een stoep... Niet zo goed. De bak die ik wilde was dichtbij niet te huren, maar toen ik simpelweg langsreed, had het wel gekund. Ophalen en terugbrengen in Soest was niet eenvoudig, omdat de aanhanger een stoep op en af moest.

Prima aanhanger. Snel en eenvoudig te reserveren.

Een op- afrit maken van de stoep.

Openhaard hout

Marieke W

Prima.

beschikbaarheid. laagdrempelig.

de parkeerplaatsen zijn krap waardoor het (gister) lastig was de boedelbak aan het vaste slot te krijgen, omdat de bak ernaast een beetje in de weg stond.

verhuizen meubels