Gebruiksgemak
Optische staat buitenkant
Technische staat
8.2/10

Jacco Smellink

Goede prijs/kwaliteitverhouding, altijd een locatie in de buurt

Goede locatie, goede prijs

1. Mega irritant dat ik ter plekke een formulier met de hand moet invullen met dezelfde gegevens die ik online allemaal al heb ingevuld.
2. Mega irritant dat ik de borg betaal met PIN, maar dit...
2. Mega irritant dat ik de borg betaal met PIN, maar dit terug krijg met cash. Hoezo kan dat niet teruggestort worden op de rekening met PIN?
3. Weinig uitleg van de medewerker

Ophalen meubels

Patrick Kruger

Prima.

Service gericht en praktisch

Verhuizing

Mulder

Prima boedelbak , zag er netjes uit

Vriendelijk en behulpzaam

Ik zou het niet weten

Bankstel ophalen

Erik Kamphuis

Snel geregeld, scherp tarief

Online snel te regelen
Voordelig
Aanhanger was in goede conditie

Vervoer grote planten

R.F. Rambonnet

Perfect

Verhuizen

Claudia Siebes-Landzaat

Prima. Makkelijk om een boedelbak te huren. Ook het verlengen van de huurtijd is fijn dat dat kan.

Makkelijke verhuur

Het zeil zat aan de zijkanten niet meer vast doordat de knoppen hiervoor kapot waren. Daardoor wappert het zeil tijdens het rijden.

Ophalen van een kast

Reiner Kartomoehamat

Naast de genoemde verbeterpunten heb ik niets op aan te merken. Compliment voor de nieuwe manier van reserveren via het internet

Duidelijke uitleg waar te boeken en op welke manier

De 13 punts kabel zat omgekeerd. Waardoor de auto een signaal gaf. Nooit geweten dat dit kon. Is niet verteld wat dit inhoud. Zou fijn zijn als de medewerker een check op de achterlichten kan doen... De 13 punts kabel zat omgekeerd. Waardoor de auto een signaal gaf. Nooit geweten dat dit kon. Is niet verteld wat dit inhoud. Zou fijn zijn als de medewerker een check op de achterlichten kan doen als je alleen bent.

Transport gekochte meubels

Anneke van Pinxteren

De koppeling van de boedel bak die ik huurde kon je een draaien( ik dacht dat dit zo hoorde, maar begreep later dat dit niet moet kunnen) hij zat daardoor scheel op de trekhaak. Misschien even naar... De koppeling van de boedel bak die ik huurde kon je een draaien( ik dacht dat dit zo hoorde, maar begreep later dat dit niet moet kunnen) hij zat daardoor scheel op de trekhaak. Misschien even naar kijken. Gehuurd bij Esso centuurbaan zwolle nr eindigt op 82

Heel aardig maar kon mij helaas niet uitleggen / helpen met aankoppelen

Ik kon hem niet op slot doen of zo ( moet ik dat erbij huren?)

Boeken naar Boekenmarkt

Jeffrey van Pernis

Het gebruik was prima, het ophalen was waardeloos

Het materieel zag er degelijk uit

De gereserveerde boedelbak stond achter een andere boedelbak geparkeerd die niet gereserveerd was. Het distelslot ging niet open met de sleutel, en de rem van de linkerband zat vast. De medewerker... De gereserveerde boedelbak stond achter een andere boedelbak geparkeerd die niet gereserveerd was. Het distelslot ging niet open met de sleutel, en de rem van de linkerband zat vast. De medewerker heeft geprobeerd te bellen naar de boedelbak klantenservice, maar die was niet beschikbaar op zondag. Uiteindelijk heeft de medewerker mij een willekeurige andere boedelbak meegegeven die niet geregistreerd stond op mijn naam, maar ze kon niet in het systeem kijken of deze al gereserveerd was voor die dag. De andere boedelbak was wel in orde.

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

Vervoeren van meubels naar familie en vervolgens het oude meubilair afgevoerd naar de milieustraat

Martinus de Jager

Huur is niet doorgegaan. Slot ging niet open en medewerker heeft geprobeerd met tang (kon niet anders) en sleutel brak af. Ondeugdelijk slot en probleem bestond volgens medewerker al langer. Mijn... Huur is niet doorgegaan. Slot ging niet open en medewerker heeft geprobeerd met tang (kon niet anders) en sleutel brak af. Ondeugdelijk slot en probleem bestond volgens medewerker al langer. Mijn verhuizing vertraagde aanzienlijk hierdoor

Onderhoud en de huur terugbetalen

Verhuizing