Gebruiksgemak

makelijk op te halen

niet goedkoop

milieu station

Lex Prinzen

Eenmaal op de goede website was het huren eenvoudig en de service prima. Allemaal vouwtafels naar de stort gebracht in Deventer

Goede instructie rustige bediening

Op de algemene site van boedelbak verdwaalde ik. Beschikbare aanhangers werden veel te ver weg aangeboden . Eenmaal op Deventer locaties zoeken kwam ik direct bij de dichtbijzijnde . Er stonden vijf... Op de algemene site van boedelbak verdwaalde ik. Beschikbare aanhangers werden veel te ver weg aangeboden . Eenmaal op Deventer locaties zoeken kwam ik direct bij de dichtbijzijnde . Er stonden vijf aanhangers te wachten dus…

Afval bouw

Gijs

Snelle service en makkelijke afhandeling. Hele nette aanhanger.

Ophalen Ging heel snel

Nvt

Spullen ophalen

GALM Blom

Goede ervaring,boedelbak stond klaar en was 100 % in orde,dus ik kon veilig de weg op. iets wat ik bij concurrent niet had ervaren. Ook handig is de online reservering en betaling.

Goede uitleg

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

Goederen vanaf camping naar huis.

Rolf

Kenneth Gubbels

Zeer goede service

Behulpzaam, kundig, vriendelijk

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

Ritje milieustraat en ophalen slaapbank

Jeroen

Goed!

Makkelijk en efficiënt

Zou fijn zijn om een reservering online te kunnen wijzigen qua tijd, maar ook andere variabelen, zoals naam rijbewijsnummer, kenteken, etc.

Situatie: ik had een andere auto geregeld en...

Situatie: ik had een andere auto geregeld en ook een andere rijder. Om dit te wijzigen moest ik de klantenservice bellen (volgens de website). Die konden het ook niet wijzigen. Makkelijkste was om de reservering te annuleren en opnieuw te maken. Dat was wat onhandig.

Akiem Elmin

Fijn en aangenaam

goed

Arnold Stokking

Lastig, Im wilde van model wijzigen bij het ophaalpunten, maar dat is niet eenvoudig.

Ze deed haarbedt

Ze mag niets, heel frustrerend voor de persoon, kan alleen maar doorverwijzen naar de website. Dit is niet goed voor haar en ook niet voor boedelbak. Boedelbak moet haar agenten vertrouwen en hun... Ze mag niets, heel frustrerend voor de persoon, kan alleen maar doorverwijzen naar de website. Dit is niet goed voor haar en ook niet voor boedelbak. Boedelbak moet haar agenten vertrouwen en hun administratieve handelingen laten verrichten. Ik vind het heel vervelenden bij haar aan de balie via de website dingen te moeten regelen

Vuil naar milieuagentschap

Thijs Eickmans

Heb de aanhanger niet kunne ophalen, er was niemand aanwezig. Na lang wachten en herhaaldelijk bellen maar vertrokken

Afspraken niet na komen

Aanwezig zijn

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

Ergens anders een bak moeten huren, voor puin