Gebruiksgemak
Technische staat
8.2/10

Chris

Vriendelijke medewerker

Onduidelijk waar ik de sleutel kon ophalen, medewerker die maar stond te klagen over z’n telefoon en moderne techniek

Afval naar milieustraat brengen

Reginaldus Jansen

Ontevreden. Aanhanger was vuil, modderig en nat. Afdekzeil lag er half op en er zat nog een kentekenplaat op van een vorige gebruiker. Stekker was niet te gebruiken.

Geen.

Zorg dat de aanhanger netjes klaar staat.

In de regio.

Gelenus Verschoor

Ik was onaangenaam verrast dat ik niet rechtstreeks zaken kon doen met de medewerker van het Pompstation. Dat was altijd de kracht van de manier waarop je voorheen zaken kon doen. Dus ik moest nu... Ik was onaangenaam verrast dat ik niet rechtstreeks zaken kon doen met de medewerker van het Pompstation. Dat was altijd de kracht van de manier waarop je voorheen zaken kon doen. Dus ik moest nu van alles online regelen met mijn telefoon en daar heb ik een hekel aan. Koste een heleboel tijd voordat ik met dat gepriegel op mijn telefoon eindelijk verder kon. Verder was de bak niet schoon gemaakt door de vorige huurder. Er was kennelijk bouwafval vervoerd en er lagen nog restanten van kalk en schroeven in de bak.

Was een hele aardige en behulpzame medewerker. Heeft zich keurig netjes opgesteld. Aan dit adres een goed gevoel overgehouden.

Jullie zouden de website of App vriendelijker kunnen maken door de exacte locatie aan te geven waar je staat. Dat had mij een hoop tijd gescheeld omdat ik zelf in een onbekende stad stond. Desnoods... Jullie zouden de website of App vriendelijker kunnen maken door de exacte locatie aan te geven waar je staat. Dat had mij een hoop tijd gescheeld omdat ik zelf in een onbekende stad stond. Desnoods geef je op Google-Maps nog aan waar jullie in de directe omgeving nog meer ophaalpunten hebben. Of waar het gewenste type aanhanger in de directe omgeving nog te huren is.

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

Om wat inboedel te verhuizen

Ronald

Snel geregeld.

Snelheid en klantvriendelijkheid

Achterlicht stuk

Vervoer deur

Anne Wassing

1 keer maar nooit meer

Kennis van zaken, nette vlotte afhandeling

Tafel ophalen.

Henk Meijer

Goede aanhanger en snelle vriendelijke service via website en medewerkers tankstation.

Op boedelbak.nl kun je zoeken op verhuurlocatie of type aanhanger. De aanhanger zelf zag er prima uit qua onderhoud en was voorzien van allerlei nuttige tips.

De informatie over benodigde rijbewijzen lijkt wel juist, maar is te summier; sluit onvoldoende aan bij de huidige regels.

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

Gebruikt voor het ophalen van een grote kast.

Marco Land

Makkelijk geregeld en goed in gebruik

Geen borg

Meubel vervoer

X

Gemakkelijk en snel een aanwagen huren.

Erg behulpzaam

K

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

Oude huisraad naar milieustraat brengen

Ilonka

Erg goed en hoog gebruikersgemak

Vriendelijkheid

Verhuizen