Gebruiksgemak
8.2/10

Jamal Ali Abdulle

Goede aanhangwagens

goed

Sommige mensen willen om contant betalen, maar jullie huren aleen bet pin.

iets ophalen

Antonius Leuvering

Zeer goed

Snel en klantgericht

wegbrengen grote objecten

Jacobus Leonardus Waasdorp

Uitstekend te doen via online-dienst, Alles al te regelen voordat je op locatie de aanhanger gaat afhalen. Ook de medewerkers van Avia vonden het snel en gemakkelijk om zo te werken, scheelt hen... Uitstekend te doen via online-dienst, Alles al te regelen voordat je op locatie de aanhanger gaat afhalen. Ook de medewerkers van Avia vonden het snel en gemakkelijk om zo te werken, scheelt hen o.a. administratie e.d.
Ze hadden het kennelijk ook nog niet (vaak) op deze manier een aanhanger afgeleverd.

Digitale bestelling, allerlei zaken al geregeld, vóór fysiek afhalen, al vooraf duidelijk of er een aanhanger beschikbaar is, ook welke aanhangers te huren zijn. Afhandeling simpel en eenvoudig.

Op locatie nog even wennen aan nieuwe methode om aanhanger te huren, komt wel goed.
Vanuit Boedelbak geen directe verbeterpunten te melden, het was zó geregeld en simpel.

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

Ophalen van een lage kast, die precies liggend ín de aanhanger paste.

Dennis Rijkers

Perfect! Makkelijk en snel.

Snel en makkelijk ook om weer te verlengen. Top!

Sja, er is altijd iets te verzinnen, maar was gewoon goed. Wat ik als klant nog toffer zou vinden is een betaalde ophaal service. Bijv: ik rijd mijn lading naar Maastricht/ dat ik daar dan ook de... Sja, er is altijd iets te verzinnen, maar was gewoon goed. Wat ik als klant nog toffer zou vinden is een betaalde ophaal service. Bijv: ik rijd mijn lading naar Maastricht/ dat ik daar dan ook de bak kan achterlaten.. of ophalen etc… ook in buitenland. Maar dat is meer een idee

Vervoeren meubels naar huis

H.G. Kos

Aanhangwagen was niks op aan te merken evenals het personeel van verhuur locatie.
Goed meegedacht, zodat ik niks zou vergeten.

Genoeg aanhangwagens op locatie en technische staat is goed(geen mankementen dus)

Aanhangwagen inleveren op andere locatie, dan waar opgehaald is, zou makkelijk zijn.

Verplaatsen inboedel.

Henk Spijker

Helemaal oke

Aanhanger in technisch goede staat en schoon.
Snel en adequaat geholpen, geen wachttijd.

Afvoer van tuinafval

Kay Muller

Goede en snelle service

Afval wegbrengen

Martin Broeren

Prima,makkelijk

Vriendelijk en goede service

Bij retour brengen van aanhanger,miste ik de controle bij inlevering.
Wie is er dan verantwoordelijk bij evt schade of e.d?

Verhuizen

Jeroen Rosendahl

Prima geholpen door medewerker van tankstation Berkman te Ulvenhout

Uitstekende service

Artikel van marktplaats opgehaald

Diederik Wino Snip

De boedelbak bleek kapot te zijn

Super aardig en service gericht.

Dit was helaas niet de eerste keer dat de Boedelbak bij onze eigen check kapot blijkt te zijn. Lichten, disselwiel, stopcontact - die waren vaker kapot. Het zou fijn zijn als wij wel een hele... Dit was helaas niet de eerste keer dat de Boedelbak bij onze eigen check kapot blijkt te zijn. Lichten, disselwiel, stopcontact - die waren vaker kapot. Het zou fijn zijn als wij wel een hele Boedelbak mee kunnen nemen.

Verhuizen