Gebruiksgemak
Optische staat buitenkant
Technische staat
8.2/10

Wouter Bijl

Te Zwaar niet te verplaatsen verrot neuswiel

Lieve mensen en een goedkoop tank station

Neuswiel vervangen

Ophalen platen hout 160 cm

Joseph Gielkens

Vreselijk

Eenvoudig, goed bereikbaar, betrouwbaar

Ik haalde de boedelbak op, zonder reservering vooraf. M.a.w., ik reserveerde online, op het moment v ophalen. Na vertrek bleek, dat het in Duitsland een feestdag was! Ik kon dus mijn bestelling... Ik haalde de boedelbak op, zonder reservering vooraf. M.a.w., ik reserveerde online, op het moment v ophalen. Na vertrek bleek, dat het in Duitsland een feestdag was! Ik kon dus mijn bestelling helemaal die dag niet afhalen. Daarom heb ik binnen 15 minuten, de aanhangwagen terug moeten brengen en afgegeven op de locatie. Nadien belde ik met de Boedelbak centrale. Waar mij te verstaan werd gegeven, dat ik het volledige huurbedrag toch moest betalen. Ik heb gezegd dat ik dat niet zo netjes vond v Boedelbak. Staat zo in onze voorwaarden mijnheer. 'Dan gaat u toch naar een andere Bouwmarkt?' Nou bedankt Boedelbak. Ik huur de volgende keer dan wel elders, zoals afgelopen zaterdag, bij de Gamma. Was ook 10 euro goedkoper.

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

De bedoeling was, om in Aken over de grens, een bestelling bouwmaterialen op te halen

Erik Mol

Positief

Beschikbaarheid

jammer dat binnenkant bodem niet was schoongeveegd. Klein minpuntje

Verhuizing

Marloes T

Heel goed en gemakkelijk

Makkelijk te reserveren en mee te nemen

Indien een bepaalde bak op de gekozen locatie niet beschikbaarheid, zou het fijn zijn dat er dan een pop-up komt in reserveringssysteem waar deze wel nog beschikbaar is. Nu moet je alles weer... Indien een bepaalde bak op de gekozen locatie niet beschikbaarheid, zou het fijn zijn dat er dan een pop-up komt in reserveringssysteem waar deze wel nog beschikbaar is. Nu moet je alles weer opnieuw invoeren erom er vervolgens achter te komen dat ook op de andere locatie deze bak er niet is etc. Wordt een beetje trial and error zo en kost veel tijd

Meubels ophalen bij winkel

Robert Jan Pieksma

Vaanweg

Vriendelijk en snel

Geef duidelijke instructie hoe de afhandeling is. Procedure Borg minus huur afrekenen in het systeem was niet bekend

Vervoeren motorfiets

Petrus Van Poorten

Duur voor een uur gebruik

Kwaliteit van aanhanger

Mogelijkheid tot huren per uur en duidelijk aangeven wel aanhanger wel/geen eigen kenteken heeft

Kleine verplaatsing van spullen

Jeroen

Slecht

Gemak en locatie

Onderhoud aan de aanhanger (lichten waren defect)
Controle bij inleveren (lag nog zand in)

Vervoeren van een motorblok

Antonio Sousa

Very good

Simple process

Check cleaning of trailer upon return

Moving good's

Peter Bart Mell

Prima!

Vrolijke en vriendelijke medewerkster, het -voor mij- nieuwe registratie systeem is een goeie verbetering.

De lichten werkten niet allemaal; doorgegeven bij het inleveren.

Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?

Mijn dochter en een deel van haar inboedel uit Nijmegen opgehaald en naar Amsterdam gebracht.

Jolet de Raadt

Erg behulpzaam en vriendelijk

Slot van het paaltje was er lastig af te krijgen, maar de medewerkster was erg behulpzaam en haar lukte het wel

Spullen vervoeren