Bijma

Ze stonden mij goed te woord op de telefoon

U leverd uitstekende kwaliteit

Contact verloopt via geautomiseerde mail. Voor de zekerheid nog even gebeld over bevestiging leverdatum, want ik miste voor mijn gevoel de bevestiging via mail. Werd vriendelijk te woord gestaan en... Contact verloopt via geautomiseerde mail. Voor de zekerheid nog even gebeld over bevestiging leverdatum, want ik miste voor mijn gevoel de bevestiging via mail. Werd vriendelijk te woord gestaan en gerustgesteld dat het wel goed zou komen.

Duidelijke informatie op de website.
Snelle leverdatum
Aanvullende leveringswensen in overleg mogelijk

Prima service

nette afhandeling van zaken en afspraak is afspraak

Zeer goed

Nette levering op pallet van perfecte graszoden. Inclusief duidelijke beschrijving.

De wolde

Net als vorige keer weer super gras gekregen.

Goede levering
Duidelijkheid tussen welke tijd3n chauffeur komt
Mooi en goed gras

Jaap

20m2 premium graszoden na telefonisch contact over voorraad kunnen ophalen. Betaling kon via iDeal via de website.

Goede kwaliteit, goede service.

Negatieve en teleurstellende ervaring.

Reactie Boelens Graszoden:

Met deze mevrouw hadden we een misverstand. Wij hebben geprobeerd één nieuwe graszode te leveren, maar mevrouw wilde haar geld terug. We vinden het jammer dat we niet alle klanten tevreden kunnen... Met deze mevrouw hadden we een misverstand. Wij hebben geprobeerd één nieuwe graszode te leveren, maar mevrouw wilde haar geld terug. We vinden het jammer dat we niet alle klanten tevreden kunnen stellen.

Prima alles volgens afspraak

Lancee

Perfecte voor en nazorg

Zeer mooie graszoden

Ronald B

Erg mooi gras, makkelijk te bestellen en snel op gewenste dag (na 2 dagen) geleverd. Had 28 m2 besteld en heb het na het leggen nog zeker 3 x nagerekend, maar ik hield 4 rollen over en het was toch... Erg mooi gras, makkelijk te bestellen en snel op gewenste dag (na 2 dagen) geleverd. Had 28 m2 besteld en heb het na het leggen nog zeker 3 x nagerekend, maar ik hield 4 rollen over en het was toch echt 28 m2. Dus 4 rollen meer gekregen. Of het service is of miscalculatie van Boelens weet ik niet, maar ik ben er erg blij mee.

Zeer mooi gras en makkelijke en snelle service.