Tom Temmink

Goed!
Super geregeld, snel en goedkoop

snel en professioneel

Fred van der Burch

Pima

Goede voorlichting en service wat betreft levering

Prima.
Bestelling keurig verwerkt en afgeleverd. Kwaliteit product goed.

Zie hierboven.

Top!!

Alles netjes klaar

Prima contact en correcte levering

Reactie Boelens Graszoden:

Het spijt ons dat de graszoden laat geleverd zijn. De pallets worden geleverd met een grote vrachtwagen. Bij de ene klant kan gelost worden in een kwartier en bij de andere klant kost het een uur.... Het spijt ons dat de graszoden laat geleverd zijn. De pallets worden geleverd met een grote vrachtwagen. Bij de ene klant kan gelost worden in een kwartier en bij de andere klant kost het een uur. Soms zit het tegen. Vooral op het einde van de dag kan het later worden.

Super

Duidelijke site, snelle service

Erik Mulder

Online gras bij dit bedrijf besteld en twee dagen later geleverd
Super snelle levering en telefonisch zeer vriendelijk

Heel overzichtelijk en zeer gemakkelijk

Fam. Nachbahr, Ees

Geweldige service! Op maandagochtend gebeld en een paar uurtjes later lagen de graszoden al bij ons op de stoep!

De flexibiliteit voor wat betreft de prijs. Omdat wij dicht in de buurt wonen hoefden wij b.v. maar een klein deel van de bezorgkosten te betalen. Dat noem ik meedenken met de klant.

Gevonden via internet, goed geregeld

Fam. Nachbahr, Ees