Ik had wat teveel besteld en kon het nog annuleren voor de volgende dag

P. Lubbers

Prachtig gras, goede kwaliteit. Mooie brede, dunne rollen. Keurig geleverd op pallet.

Gewoon goed spul voor een hele scherpe prijs.
Goede telefonische bereikbaarheid.

Alles conform informatie op website, correct geleverd en goede kwaliteit

Geen rompslomp, What you see is What you ghet.

Levering prima en het bestellen van de graszode goed en duidelijk

Site ziet er mooi uit.

Reactie Boelens Graszoden:

Het spijt ons dat u niet tevreden bent, met betrekking tot de steentjes in de meegeleverde grond. Het zit plekgewijs bij ons in de grond. We kunnen dit niet verhelpen. Alleen de grote stenen worden... Het spijt ons dat u niet tevreden bent, met betrekking tot de steentjes in de meegeleverde grond. Het zit plekgewijs bij ons in de grond. We kunnen dit niet verhelpen. Alleen de grote stenen worden gerooid.

Uitstekende ervaring! Van tevoren even gebeld of levertermijn inderdaad is zoals ze op website aangeven. Ja meneer, wordt vanmiddag gestoken en morgen geleverd. Leverancier kwam inderdaad volgende... Uitstekende ervaring! Van tevoren even gebeld of levertermijn inderdaad is zoals ze op website aangeven. Ja meneer, wordt vanmiddag gestoken en morgen geleverd. Leverancier kwam inderdaad volgende dag, keurig met apart heftruckje omdat de vrachtwagen te groot was voor ons smalle straatje. "Hier neerzetten, meneer?"

Afspraak nagekomen
Goede kwaliteit gras

Alles zeer snel en netjes afgehandeld.
Bezorging was ook goed.

Tot nu toe, mooi produkt, voor verhoudingsgewijs, mooie prijs.

Logistiek prima

M.J.Hage

Voor de eerste maal bij dit bedrijf besteld, prettige ervaring en goede zoden, snelle levering.

duidelijke website en snelle levering

Mjk

Prima kwaliteit zoden. Prima service wat betreft bestelling en levering.