Tolenaar

Dit is de eerste keer dat ik gras heb gelegd. Vanaf moment van bestellen tot en met het leggen was alles helder en duidelijk. Boelens is alle afspraken direct nagekomen. Grasveldje ligt er nu (4... Dit is de eerste keer dat ik gras heb gelegd. Vanaf moment van bestellen tot en met het leggen was alles helder en duidelijk. Boelens is alle afspraken direct nagekomen. Grasveldje ligt er nu (4 dagen na bezorging) prachtig bij en het gras begint al te groeien.

Het proces verloopt moeiteloos, niet hoeven nabellen of onzekerheid over wanneer geleverd zou worden.
Het gras is zo te zien van super kwaliteit.

Nikki

Super mooie graszoden! Ik had om levering voor de middag gevraagd en voor 8 uur stond het al voor m'n deur en kon ik aan de slag!!

h.a bakker emmeloord

Zeer snelle levering , want je kan zelf kiezen op welke dag je de graszoden geleverd wilt hebben , de website is duidelijk en heeft goede tips voor het leggen , en duidelijke informatie . en... Zeer snelle levering , want je kan zelf kiezen op welke dag je de graszoden geleverd wilt hebben , de website is duidelijk en heeft goede tips voor het leggen , en duidelijke informatie . en tips . bij onze levering zat ook nog eens een info blad , met zeer duidelijke uitleg . beter kan haast niet . we zijn zeer tevreden !!!

prachtige vers , frisse graszoden .

Snelle levering, goed product.

John Hofman

Zeer correcte afhandeling...Heel tevreden.

Johansen

Prima bedrijf, mooiste gras ooit gezien !
Er was te weinig geleverd maar kwamen keurig het restant brengen.

Mooi product
Goede service

Van der ploeg

Top kwaliteit

Behulpzaam met laden

L.scholtens

Slecht, in de graszoden zitten ontzettend veel stenen, en grote ook. Ze hielden zich niet aan de leveringsafspraak, ze zouden voor 12 uur s'morgens de graszoden brengen maar waren er uiteindelijk... Slecht, in de graszoden zitten ontzettend veel stenen, en grote ook. Ze hielden zich niet aan de leveringsafspraak, ze zouden voor 12 uur s'morgens de graszoden brengen maar waren er uiteindelijk pas om 14.15. Toen ik ze belde en zei dat hier drie tuinmannen staan te wachten op de beloofde graszoden wordt meteen gezegd, ja overmacht mevrouw. Pfff. Had er apart s'morgens nog achteraan gebeld om 8 uur om te vragen hoe laat ze kwamen omdat men er op staat te wachten. Slechte hoor, ik bestel bij dit bedrijf nooit weer graszoden.

Reactie Boelens Graszoden:

Het spijt ons dat u niet tevreden bent over de leveringstijd. De graszoden worden geleverd met een grote vrachtwagen. De ene keer kunnen ze lossen binnen een kwartier, op een andere plek kost het... Het spijt ons dat u niet tevreden bent over de leveringstijd. De graszoden worden geleverd met een grote vrachtwagen. De ene keer kunnen ze lossen binnen een kwartier, op een andere plek kost het een uur. Soms zit het inderdaad tegen. Verder raad ik u aan om de graszoden een dag voor levering te bestellen. Onze graszoden zijn gekoeld en daarom 2 tot 3 dagen houdbaar. Dan had u het probleem met de tuinmannen niet gehad.

Marco

Netjes bezorgd. Goede graszoden!

Netjes volgens afspraak op tijd bezorgd. Goede leginstructie op de site en ook nog op papier bij de levering. Fijn dat je niet perse thuis hoeft te zijn bij aflevering.

R. Kersloot

De handel is prima, ook de aflevering zag er zeer goed en verzorgd uit!!

Correct geregeld met zorg