Ralph

Deze week 105 m2 premium besteld. Voor de zekerheid even van tevoren gebeld om te checken of het inderdaad de volgende dag geleverd kon worden, werd bevstigd en inderdaad keurig nagekomen. Transport... Deze week 105 m2 premium besteld. Voor de zekerheid even van tevoren gebeld om te checken of het inderdaad de volgende dag geleverd kon worden, werd bevstigd en inderdaad keurig nagekomen. Transport zeer netjes, kwamen met vrachtwagen die aan grote kant was voor ons smalle straatje, maar chauffeur had klein transport karretje bij zich waarmee hij alles keurig op gewenste plak neerzette. Gras ziet er prima uit, mooie groen, geen bruine plekken, het ligt er prachtig in en zal vast en zeker prima groeien.

Communicatie

't Stalhûs

Prima graszoden, superkwaliteit en service

Kwaliteit van de graszode

Klantvriendelijk,mooi gas!

Werd voor mij eerder geleverd

Fransman

Super service.

Snelle levering en goeie behandeling

Anneke

Zeer tevreden snelle levering en goede kwaliteit gras

Goede kwaliteit

Uitstekend

Bij optijd wijziging van de order volgd direct een aanpassing

Bianca

Goede service, mooie graszoden en op tijd geleverd, compliment!

Afspraak is afspraak en alles wordt netjes bezorgd en uitgeladen.

Kuiper

Goed.

Website

Reactie Boelens Graszoden:

Bedankt voor uw reactie! De opmerking bij ideal betaling was inderdaad, tekstueel niet erg handig. Er was een update geweest in ons systeem. Daarin was een fout geslopen. De opmerking is inmiddels... Bedankt voor uw reactie! De opmerking bij ideal betaling was inderdaad, tekstueel niet erg handig. Er was een update geweest in ons systeem. Daarin was een fout geslopen. De opmerking is inmiddels gewijzigd.

goede service goede verhouding prijs/kwaliteit