Goed gras, snel geleverd.
Reactie Boelens Graszoden:
Bij niet alle bestellingen wordt bemesting geleverd. Soms hebben klanten ook eigen bemesting. Op de zak van de aanlegbemesting staat hoe je het moet gebruiken.
Goed gras, snel geleverd.
De problemen met de link naar de track en trace zijn inmiddels verholpen. Er waren wat codes bij de transporteur veranderd, waardoor de link niet meer werkte.
Het is inderdaad fijn als de...
Sinds begin april is onze webwinkel aangepast, waardoor er meteen een factuur wordt meegestuurd bij de mail met de orderbevestiging. Helaas zitten er nog wat bugs in het systeem, waardoor het...
Bij het afhalen dient u inderdaad zelf de graszoden van de pallet in uw aanhanger te leggen. Op verzoek en bij speciale gevallen kunnen we hier eventueel een uitzondering op maken.
Goece website
Goede info wbt leggen en onderhoud gras.
nee
Makkelijk bestellen. Prima bedrijf.
Excuses van de zode met glasscherven. We controleren de zoden wel voordat ze op de pallet gaan. Dit is waarschijnlijk niet gezien. Normaal zit er geen glas in onze landerijen.
Sterk punt is ongetwijfeld de scherpe prijsstelling.