Goed gras, snel geleverd.

Reactie Boelens Graszoden:

Bij niet alle bestellingen wordt bemesting geleverd. Soms hebben klanten ook eigen bemesting. Op de zak van de aanlegbemesting staat hoe je het moet gebruiken.

Bestellen en betalen super snel geregeld en kan makkelijk zelf de datum aangeven wanneer het bezorgt moet worden. Het enige min puntje is dat de links in de mail om de bestelling te volgen niet goed... Bestellen en betalen super snel geregeld en kan makkelijk zelf de datum aangeven wanneer het bezorgt moet worden. Het enige min puntje is dat de links in de mail om de bestelling te volgen niet goed werkt. Als ik op beide links klikte kreeg ik een wit scherm met links boven in de hoek de regel voer uw postcode en referentie in, maar daar was geen mogelijkheid voor. Toen ik zelf op de website van de firma ongema keek kon ik daar wel de gegevens in voeren. Ook netjes dat de chauffeur een kwartiertje voor tijd belde dat hij er zo zou zijn.

Reactie Boelens Graszoden:

De problemen met de link naar de track en trace zijn inmiddels verholpen. Er waren wat codes bij de transporteur veranderd, waardoor de link niet meer werkte.
Het is inderdaad fijn als de...
Het is inderdaad fijn als de chauffeur vlak voor levering belt. Zowel voor u als klant als voor de chauffeur, die dan meteen van de goede kant kan komen aanrijden en sneller kan lossen. Veel chauffeurs doen dit. Echter helaas bellen niet alle chauffeurs voor aankomst.

Quercus Services

Heb gras besteld en is in goede kwaliteit en op tijd afgeleverd.
Wanneer je besteld en het factuuradres is ander komt het afleveradres op de factuur te staan.
Dit in de mail en...
Heb gras besteld en is in goede kwaliteit en op tijd afgeleverd.
Dit in de mail en telefonisch gevraagd dit te veranderen voor mijn boekhouding. Is tot nu toe helaas niets mee gedaan
Graag alsnog uitvoeren.

Reactie Boelens Graszoden:

Sinds begin april is onze webwinkel aangepast, waardoor er meteen een factuur wordt meegestuurd bij de mail met de orderbevestiging. Helaas zitten er nog wat bugs in het systeem, waardoor het... Sinds begin april is onze webwinkel aangepast, waardoor er meteen een factuur wordt meegestuurd bij de mail met de orderbevestiging. Helaas zitten er nog wat bugs in het systeem, waardoor het factuuradres niet op de factuur wordt geplaats, maar het afleveradres. Onze website bouwer werkt aan het probleem. Excuses voor het ongemak.

Erenga

Uitstekende kwaliteit.
Alleen jammer dat er bij het opladen niet gevraagd werd of er geholpen moest worden.

Reactie Boelens Graszoden:

Bij het afhalen dient u inderdaad zelf de graszoden van de pallet in uw aanhanger te leggen. Op verzoek en bij speciale gevallen kunnen we hier eventueel een uitzondering op maken.

Hilko Stoffers

Goede kwaliteit zoden.

Chris Bosch

Vriendelijk geholpen

Goece website

Goede ervaring.

Goede info wbt leggen en onderhoud gras.

nee

D Venema

Prima, alles ging eigenlijk vrij gemakkelijk

Makkelijk bestellen. Prima bedrijf.

Reactie Boelens Graszoden:

Excuses van de zode met glasscherven. We controleren de zoden wel voordat ze op de pallet gaan. Dit is waarschijnlijk niet gezien. Normaal zit er geen glas in onze landerijen.

Mijn ervaring is overwegend positief.

Sterk punt is ongetwijfeld de scherpe prijsstelling.