Anita Giezen

Levering conform afspraak. Komt afspraken na. Graszoden zien er goed uit.

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Erik

Goed, zoals het moet.

Bij bezoek aan het bedrijf goede informatie gekregen.

Fred Gerritsen

Mest niet bijgeleverd, wacht nog op terugbetaling.

Goed product, op tijd geleverd

Reactie Boelens Graszoden:

De bemesting is inderdaad vergeten bij te leveren. Onze excuses daarvoor. We hebben kosten van de bemesting terugbetaald via onze betaalprotaal. De verwerking duurt één a twee werkdagen

Scholten

Kwam daar om gras te halen wist de beste man van niks had online besteld en betaald hij na kijken en zij klopt heb mij een dag vergisting geen probleem ligt genoeg kun je zo inladen nou alles in de... Kwam daar om gras te halen wist de beste man van niks had online besteld en betaald hij na kijken en zij klopt heb mij een dag vergisting geen probleem ligt genoeg kun je zo inladen nou alles in de auto stapelen en hij zei nog normaal staat het klaar op een pallet nou zo zwart als bagger in de auto naar Emmen gelegd prima en mooi gras. Verleden week het dubbele besteld vrijdag morgen rond 08.30 bij boelens niemand aanwezig ja helemaal achter in een loods liep iemand zei kom gras halen hij zegt wat hier staat is besteld maar trek het maar van die pallet nou daar ging ik weer had een grote auto mee waar zo de pallet op kon maar nee hoor was er niet voor mij.weer stapelen maar hoe verder ik naar beneden ging zat er de broei gewoon in alles ingeladen weer mijn handen zo zwart als wat in de auto want had mensen thuis die hielpen met leggen. Meeste rollen waren aan het uit einde geel maar na een paar dagen trekt het bij. Jammer dat ze geen tijd afspreken op de terug reis zag ik nog wel een tractor met kar en plaggen er op met folie. Maar goed dat het niet zo warm was want die van ons waren niet gekoeld voor langer houdbaar.

Gras lijkt mij wel goed maar weet niet welke ik gehad heb

Reactie Boelens Graszoden:

Het is inderdaad misgelopen. Exuses hiervoor. De rollen die op de kar stonden waren voor u bestemd. We hebben onze medewerker erop aangesproken.
Het lukt ons niet om altijd aanwezig te zijn op...
Het lukt ons niet om altijd aanwezig te zijn op de afhaal tijden. We zijn wel altijd telefonisch bereikbaar. Ons telefoonnummer hangt bij de achterdeur.

Leo Monster

Prima bedrijf!

Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend, goed bereikbaar, uitstekend produkt van hoge kwaliteit

Thomas

Het bestelproces was vooral snel en overzichtelijk!

Goed gras, goed zorgvuldige levering, nette service

Henk van Sinderen

Thomas

Ze leveren wat ze eggen

Henk Kikkert

Goede kwaliteit graszoden.

Duidelijke kosten opgave en op tijd laten leveren