Paul Steeghs

Prima!

Flexibel bij aflevering op juiste plek.

wim ties

Contact als heel positief ervaren.

Afspraak gemaakt over tijd van aflevering. Werd ook op de afgesproken tijd afgeleverd. Heel correct en vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke instructies gegeven bij de aflevering.

Henk Unij

snelle levering

Marjan Cavanaugh

Uitstekend

Hein Lennartz

Korte leveringstijd en goed product

Goed product

H Abee

De graszoden op de dag die was afgesproken geleverd en de chauffeur heeft ze op een betere plek gelost zodat het voor ons nog handiger was om ze van de pallet te halen en te kunnen leggen. De graszoden op de dag die was afgesproken geleverd en de chauffeur heeft ze op een betere plek gelost zodat het voor ons nog handiger was om ze van de pallet te halen en te kunnen leggen.
uitstekende service door de chauffeur.

snelle levering en bezorging.

Erwin van Duren

Uitstekend

Zondag besteld op dinsdag geleerd perfecti

Folkert Alberts

Boelens reageert snel en correct. Ik heb daar graszoden besteld. Klein minpuntje vond ik dat sommige graszoden toch wel iets dunner waren (andere batch denk ik). Dat zag je terug op mijn uitgevlakte... Boelens reageert snel en correct. Ik heb daar graszoden besteld. Klein minpuntje vond ik dat sommige graszoden toch wel iets dunner waren (andere batch denk ik). Dat zag je terug op mijn uitgevlakte ondergrond

Snelle reactie op vragen en komen leveringsafspraak na en keurige levering door transportbedrijf Oegema aan huis