Marcel Van der Meer/ Wedeka groen en infra

Nette afhandeling van de verkoop, goed georganiseerd, komen gemaakte afspraken na. Flexibel

Zie ervaring en goede kwaliteit graszode

Rob van der Niet

Vond de kwaliteit van de rollen (afwerking) slecht. Bijna alle kopse kanten waren rafelig en moesten strak afgesneden worden voor het leggen. Doordat de rol extra breed is (58 cm bij 173 centimeter... Vond de kwaliteit van de rollen (afwerking) slecht. Bijna alle kopse kanten waren rafelig en moesten strak afgesneden worden voor het leggen. Doordat de rol extra breed is (58 cm bij 173 centimeter lang) verlies je extra t.o.v. 40 cm brede rollen. Leggen gaat hierdoor erg langzaam. Gelukkig had ik extra besteld anders had ik zeker tekort gehad. Verder zaten er veel larven/poppen in. Leken wel emelten. Vrees dus het ergste.

Bezorging was lekker op tijd.

Reactie Boelens Graszoden:

Het spijt ons dat de graszoden niet aan uw verwachting voldeden. Helaas is het bestrijden van emelten niet meer mogelijk door de strenge wetgeving. We kunnen alleen nog maar met knoflookextract... Het spijt ons dat de graszoden niet aan uw verwachting voldeden. Helaas is het bestrijden van emelten niet meer mogelijk door de strenge wetgeving. We kunnen alleen nog maar met knoflookextract behandelen en dit werkt niet afdoende. Gelukkig vliegen de larven binnen 4 weken uit en zult u ze niet meer terug vinden in uw grasmat, we gaan ervanuit dat u grasmat goed zal aanslaan.

H Hagting

Komt afspraken na geweldig.

Gras is mooi groen en makkelijk te leggen.

Callista Sinnema-Fiering

Zeer prettig

Goede service

Ralph Polko

Online, makkelijk en professioneel

Grasspecialisten, goede kwaliteit gras en ondergrond

Maik Helder

Top bedrijf

Duidelijk snel goede kwaliteit

zonplein Groningen

Prima levering, goede service, ook toen op laatste moment levering moest worden verplaatst

goede service, goede kwaliteit

Goede verzending

David Bor

Via de duidelijke website 250m2 graszoden besteld en betaald

Eenvoudig te bestellen
Goede graszoden, zonder plastic.
Goede prijs /kwaliteit verhouding
Goede communicatie/informatie
Op afgesproken moment geleverd

W Smits Dienstverlening

Prima, gras werd netjes en volgens afspraak geleverd

goeie kwaliteit gras, jammer dat de rol van 170-58 wat lastiger werkbaar is dan rollen van 250-40