Uiterst tevreden!! Uitmuntende zoden, dik en goed gesneden, daardoor erg goed te leggen.Contact was vriendelijk, levering snel.
Laten bezorgen, de chauffeur was erg behulpzaam en heeft de...
Laten bezorgen, de chauffeur was erg behulpzaam en heeft de zoden vanaf de vrachtwagen toch nog zeker400meter met heftruck op de gewenste plek gebracht.
De mat ligt inmiddels 6dagen en wordt morgen gemaaid.
Kortom wij kunnen en zullen dit bedrijf zeker aanraden voor de perfecte grasmat!!
Groet van een enorm tevreden klant.

Fijn contact, goede voorlichting en snelle levering!!

Rene

Goede kwaliteit

geen bedrijf

Jammer dat er geen personeel was
kon het geld maar in de aanhanger leggen blijk baar veel vertrouwen in de mensen
mooie rollen
schoon rondom bedrijf

veel over jullie gehoord, altijd goed

H. Bos

Prima!
Enige puntje is dat ik uitging van grasrollen van 250 x 40 cm, volgens de verstrekte info.
Prima!
Echter bij het uitrollen bleek dat de lengte slechts 170 cm was. Maar, de breedte was geen 40, maar 60 cm!

Prijs / kwaliteit.
Goede service.
Telefonisch prima bereikbaar.
Excellent produkt.

Reactie Boelens Graszoden:

Op onze site staat geen informatie dat de rollen 250x40 cm zijn. We leveren als sinds 2011 rollen in de andere maatvoering van 58 cm breed en 1,73 m lang. Hierdoor zijn er minder naden en het legt... Op onze site staat geen informatie dat de rollen 250x40 cm zijn. We leveren als sinds 2011 rollen in de andere maatvoering van 58 cm breed en 1,73 m lang. Hierdoor zijn er minder naden en het legt sneller aangezien er minder meters afgerold hoeven te worden. Beste kan er gebruik gemaakt worden van een stenen kruiwagen in plaats van een bak-kruiwagen om de zoden te vervoeren.

Jolanda Werkhoven-van der Spek

Netjes op tijd geleverd en zo dicht mogelijk neergezet bij de plek waar het gras moest komen. Uit eigen initiatief

service en vriendelijkheid

Goed product!

vasse hoveniersbedrijf

Service en bestellingen verlopen goed
Laatste bestelling waren de graszoden echter verkleurd, waarschijnlijk te lang gelegen

Reactie Boelens Graszoden:

Jammer dat de laatste zending verkleurd was. Als de zoden wat langer op de rol hebben gelegen en er door gebrek aan zonlicht geen fotosynthese kan plaats vinden, de kleur iets lichter/geler wordt.... Jammer dat de laatste zending verkleurd was. Als de zoden wat langer op de rol hebben gelegen en er door gebrek aan zonlicht geen fotosynthese kan plaats vinden, de kleur iets lichter/geler wordt. Na het uitleggen kleurt dit binnen een paar dagen bij tot diep groen.

Erik

Bestelling 160 m2 graszoden, prima kwaliteit.
Eerst telefonisch contact, daarna via internet besteld.
Bestelling 160 m2 graszoden, prima kwaliteit.
Eerst telefonisch contact, daarna via internet besteld.
Bezorging via extern transportbedrijf, dat bleek een nadeel, aflevering pas in de middag tegen 15 uur, met een afleverblok tussen 11 en 15 uur. Dat is niet praktisch, dat duurt te lang, zeker met een vers product en ook als je mensen hebt geregeld om te helpen. Dat kan beter en dan een pluspunt worden.
Begreep dat er nog 3 leveringen tussen waren gekomen.

Kwaliteit prima.
Op korte termijn kunnen leveren.
Handleiding onderhoud en aanleg altijd prima.

Reactie Boelens Graszoden:

Onze graszoden zijn voor transport teruggekoeld naar 4°C en prima houdbaar. Het is beter om de zoden een dag voor aanleggen aan te laten komen, zodat u geen helpers werkloos in de tuin hebt staan.... Onze graszoden zijn voor transport teruggekoeld naar 4°C en prima houdbaar. Het is beter om de zoden een dag voor aanleggen aan te laten komen, zodat u geen helpers werkloos in de tuin hebt staan. De aangeven levertijd is inderdaad een indicatie.

Goede ervaring. Prima gras, levering keurig op tijd.

Gras is van goede kwaliteit

Goed advies en fantastisch gras