Vriendelijk kontakt, behulpzaam. Mooi gras.

Robert

Snelle en goede levering. TOP!!!
En wat een mooie graszoden zeg!!!

Wat op hun site staat over levering en graszoden klopt als een bus!!!

Daniel

Had een kleine partij graszoden nodig. Kan het ter plekke meenemen. Betaling kom achteraf op basis van vertrouwen.

No nonsens
Controle is goed, vertrouwen is beter.

Alles netjes volgens afspraak geleverd en keurig op de plek neer gezet

Huiting

Positieve ervaring. Had graszoden besteld via de website. Ik kon alleen kiezen om ze zaterdag af te halen, terwijl ik het op vrijdag wou halen. Met een telefoontje was het geregeld dat ik ze vrijdag... Positieve ervaring. Had graszoden besteld via de website. Ik kon alleen kiezen om ze zaterdag af te halen, terwijl ik het op vrijdag wou halen. Met een telefoontje was het geregeld dat ik ze vrijdag kon halen. Het werd vervolgens ook nog netjes op de kar gelegd (1 pallet). Erg klantvriendelijk!

Zeer klantvriendelijk. Gras ziet er goed uit.

Allegie

Goede

Op tijd en netjes geleverd.
Zoden ook oke

Goede snelle service. Duidelijke communicatie over de levering en bezorging. Alleen jammer dat er op 1 pallet meerdere slechte zoden zaten. Te dun en gaten er in, niet bruikbaar dus.

Duidelijke communicatie over de levering

Reactie Boelens Graszoden:

Het spijt ons dat u niet tevreden bent met de geleverde zoden. In de week dat uw zoden geleverd zijn was de grond droog en door de harde wind en de felle zon was het water waarmee we beregenden ook... Het spijt ons dat u niet tevreden bent met de geleverde zoden. In de week dat uw zoden geleverd zijn was de grond droog en door de harde wind en de felle zon was het water waarmee we beregenden ook meteen weer vervlogen. Graszoden blijft een natuur product. Soms lukt het niet om goede kwaliteit te leveren en zitten er wat meer zoden op de pallets die gescheurd zijn.

Graszoden zijn van goede kwaliteit. De levering was helaas niet op tijd en het laatste telefoontje ben ik niet correct te woord gestaan, dat is erg jammer.

Graszoden goede kwaliteit

Reactie Boelens Graszoden:

De route is andersom gereden dan vooraf was ingepland. Daarom klopte de tijdsindicatie niet. Heel af en toe is er een reden waarom het transportbedrijf afwijkt van de geplande route.

n.v.t.

Het product is goed alleen de ontvangst en de hulp was wel heel erg minimaal

het product is goed

Reactie Boelens Graszoden:

Helaas is het bij ons op piektijden druk, waardoor we niet in staat zijn om klanten te helpen bij het laden.