Kevin

Bestelling ging prima. Online kon ik aangeven wat ik wilde afnemen, en 2 dagen later stond alles klaar en kon ik het zo ophalen. Ik werd vriendelijk ontvangen en het terrein was ook goed te vinden.

Het ging allemaal heel makkelijk. Online bestellen, 2 dagen later stond het klaar en kon ik het ophalen. Dat in combinatie met vriendelijk personeel, echt een aanrader.

Goede service en snelle bezorging.

Duidelijke site en makkelijk te bestellen. Ook levering (transport) was netjes op tijd en met vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Charles

Prima graszoden,liggen er nu 2 weken en slaat goed aan! Wel iedere dag water geven.

Prima contact zowel telefonisch als via de website (bestelproces). Duidelijke en overzichtelijke website.

Snellere levering. Goede informatie over zowel product als hoe en wanneer geleverd. Plus bij de bevestigingsbrief van de bestelling ook info over het voorbereiden en leggen van de graszoden. En een... Snellere levering. Goede informatie over zowel product als hoe en wanneer geleverd. Plus bij de bevestigingsbrief van de bestelling ook info over het voorbereiden en leggen van de graszoden. En een prima prijs, met name door de relatief lage bezorgkosten.

Henk Hamberg

Volgens de orderbevestiging zou ik op de dag van bezorging een track-tracé code ontvangen zodat ik het tijdstip van bezorging kon zien. Deze code is door vervoerder Oegema niet aan mij toegezonden.... Volgens de orderbevestiging zou ik op de dag van bezorging een track-tracé code ontvangen zodat ik het tijdstip van bezorging kon zien. Deze code is door vervoerder Oegema niet aan mij toegezonden. Na telefonisch contact met Boelens werd mij het tijdstip van bezorgen alsnog medegedeeld .

Goed telefonisch contact en mijnvraag werd binnen een kwartier beantwoord en het “probleem “ was opgelost.

Henk Hamberg

Volgens de orderbevestiging zou ik op de dag van levering een track-tracé code ontvangen van vervoerder Oegema, zodat ik het tijdstip van levering kon zien. Deze code is mij niet toegezonden. Na... Volgens de orderbevestiging zou ik op de dag van levering een track-tracé code ontvangen van vervoerder Oegema, zodat ik het tijdstip van levering kon zien. Deze code is mij niet toegezonden. Na telefonisch contact met Boelens werd mij toegezegd dat men het zou uitzoeken hoe dit had kunnen gebeuren. Na een kwartier nam Boelens contact met mij op en werd de reden van het niet toezenden van deze code verteld. Boelens kon mij het tijdstip van levering wel mededelen. Dit klopte inderdaad.

Goede service van Boelens en prima graszoden. Wij zullen Boelens zeker aanbevelen.

Levering perfect volgens afspraak

Telefonisch en e_mail contact erg correct.

Jan Bart

2e keer dat ik heb besteld. De eerste mat ligt er nog steeds goed bij en is vorig jaar juli gelegd voor onze vakantie in de droge en hete periode. Met 3x per dag automatisch sproeien voor 6 min... 2e keer dat ik heb besteld. De eerste mat ligt er nog steeds goed bij en is vorig jaar juli gelegd voor onze vakantie in de droge en hete periode. Met 3x per dag automatisch sproeien voor 6 min alles keurig overleefd. Kwaliteitsgras dus!

Goede prijs, tijdige levering. No nonsens

Mulder

Een 10