Erg klantvriendelijk en behulpzaam. Mogelijk wel een idee om bij de graszoden een korte onderhoudskalander mee te leveren (naast het blaadje wat er al bijgeleverd wordt). Dit om ervoor te zorgen dat...
Erg klantvriendelijk en behulpzaam.
Na wat speurwerk op internet uiteindelijk 400m2 gras besteld. Hele mooie graszoden van een mooi formaat. Heel fijn leggen. Top levering en vriendelijke chauffeur. Ga zo door.
Super mooi gras, levering op tijd, vriendelijke chauffeur en goede communicatie.
Goede service, klantvriendelijk, tijdige levering en bovenal goede kwaliteit tegenover een correcte prijs.
Goede kwaliteit en service.
Graszoden besteld en deze lagen keurig op tijd klaar voor afhalen.
Een zeer verzorgd uitziend bedrijf, top!
Ik bestelde het gras op maandag en het kwam dinsdag aan, het is van goede kwaliteit en de communicatie van het bedrijf was erg goed. De bezorger zette de pallets precies waar ik ze wilde hebben.
snelle levering, hoogwaardig product en goede communicatie
In 1 woord top.
Zaterdag s'morgens besteld kon het een paar uur later al halen .
Wij hebben goede ervaringen dit bedrijf.
Het gras is van zeer goede kwaliteit.
Makkelijk online te bestellen, gras wordt in goee formaat afgeleverd zodat dit makkelijk te vervoeren is. Feedbackpunt: alles moest zelf in de auto geladen worden.
Het gras ziet er kwalitatief heel goed uit, blijft nu zelfs in deze hitte goed groen! Makkelijk online te bestellen.
Ik heb al twee keer premium graszoden gekocht van Boelens.. Volgende dag geleverd super kwaliteit. Klasse instructie noch erbij hoe te leggen en te onderhouden. Dik tevreden . Voor mij een 10 voor...
Super kwaliteit. Mooi dat er nog een duidelijke instructie meegeleverd word.