Prettig!
online bestellen en keurig geleverd op afgesproken dag.
Mooie kwaliteit gras

Goede en verzorgde website en daardoor makkelijk te bestellen.

Goede service en houdt zich aan afspraak

Uitstekend

Vlotte levering

Meijer

Overzichtelijke website. Goede informatie. Makkelijke en duidelijke route om te bestellen.

De eenvoud zorgt voor structuur en vertrouwen dat het goed gaat komen. Je weet precies wat de stappen zijn.

Positieve ervaring. Gemakkelijk te bestellen en de bestelling ligt klaar als je komt op het sfgesproken tijdstip

Goede kwaliteit

Suus

Bestellen ging prima. Makkelijke website. De graszoden schoten snel wortels nu na 2 weken ligt alles vast.

De bezorger vond ik vreselijk. Heb gevraagt of hij de graszoden naar de...

De bezorger vond ik vreselijk. Heb gevraagt of hij de graszoden naar de achtertuin kon rijden, aangezien ze dit vorig jaar ook hebben gedaan. Meneer zij dat dat niet kon en heeft ze op het parkeerterrein gezet. Nu moest ik elk rolletje gras zelf maar de tuin tilllen als alleen staande moeder met 4 kinderen binnen. Om ze vervolgens nog zelf te leggen. Had helaas geen hulp geregeld omdat ik dacht als ze voor het hek staan gaat het prima. Wat een drama!!

Het bedrijf zou ik aanbevelen, het is goede kwaliteit gras.

Omdat de bezorger zo moeilijk deed, zou ik zelf alleen niet meer bestellen.

Hoogeveen

Vriendelijke te woord gestaan en goed geadviseerd en de levering netjes op tijd. Graszoden zien er perfect uit.

Zoals hier boven beschreven

Prima gegaan allemaal.
Website voor track en tracé bij vervoeder was helaas niet up to date.

Johannes

Graszoden besteld na telefonisch overleg. Ze zijn van goede kwaliteit en netjes geleverd op pallet. Van de 140m2 waren er maar 3 of 4 rollen tussen welke niet helemaal recht waren dan wel een... Graszoden besteld na telefonisch overleg. Ze zijn van goede kwaliteit en netjes geleverd op pallet. Van de 140m2 waren er maar 3 of 4 rollen tussen welke niet helemaal recht waren dan wel een kleine beschadiging aan de rand hadden, maar dit was niet hinderlijk.

Het enige minpunt, vandaar 4 sterren, is dat de chauffeer die middels pompkar de pallet ging plaatsen, niet naar achteren wilde rijden omdat er 8 30x30 tegels in de weg stonden en dezen niet wilde verplaatsen. De chauffeur kwam in de ochtend wat op zich geen probleem was (i.p.v tussen 4 en 5 's middags wat de planning was), maar was dus zelf niet aanwezig en m'n zwangere vrouw kan zelf die 8 stenen (1 minuut sjouwen voor een normaal persoon) niet aan de kant zetten waardoor alles dus voor huis stond.

- Goede zoden
- Mooie afmeting
- Geen plastic
- Op pallets

Goed contact, snelle service en een mooi grasmatje!!

Snelle levering bij afhalen.